HOPE MAGAZINE ISSUE 6

Flats everywhere


MMEINTANI

6 Ιουλίου 2017

flat-shoes-1.jpg

Το αντίθετο μάλιστα, αφού η απλότητα που μας χαρίζει ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια είναι από μόνη της ό,τι πιο chic και μας χαρίζει στιλ που δεν "φωνάζει".

Μοκασίνια

WHY: Σε ωραίες αποχρώσεις όπως τα metallics, γίνονται το πιο classy στιλ παπουτσιού που φοριέται άνετα και το καλοκαίρι και μπορούν να κάνουν ακόμα και ένα σύνολο με shorts να δείχνει πιο polished.

WHERE: Το πρωί στο γραφείο με μία άερινη cropped παντελόνα ή το βράδυ στην έξοδο με ένα μονόχρωμο jumpsuit.

Flatforms

WHY: Η πιο άνετη εκδοχή των φλατ που όμως χαρίζουν και λίγο έξτρα ύψος. Επιλέξτε ένα σχέδιο από καλοκαιρινά υλικά όπως η σόλα εσπαντρίγιας και ένα ωραίο ethnic design και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι.

WHERE: Στη βόλτα με φίλες για shopping αλλά και στις εξόδους για καφέ ή early drinks.

Flat mules

WHY: Τα έχουμε δει σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, με τακούνι ή χωρίς, το καλοκαίρι όμως ενδείκνυται το πιο φλατ στιλ, ειδικά αν είναι σε κάποια πιο ένονη απόχρωση που θα τα κάνει να κεντρίσουν την προσοχή.

WHERE: Στο γραφείο με μια pencil skirt ή σε έξοδο για ποτό με μια ψηλόμεση jupe culotte.

Τα all time classic πέδιλα

WHY: Σε λιτές γραμμές, με λουριά ή κορδόνια, σε αρχαιοελληνικό ή πιο μίνιμαλ στιλ, τα κλασικά φλατ σανδάλια είναι η επιλογή που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, από φούστες και φορέματα μέχρι πανελόνια και shorts.

WHERE: Στις βόλτες μέσα στην πόλη για διάφορες δουλειές ή σε κάποιο καλοκαιρινό κάλεσμα για chic & casual εμφανίσεις.

Twisted μπαλαρίνες

WHY: Τα ballet shoes έχουν βγει εδώ και καιρό στο street style, σε πολύ πιο ροκ εκδοχή από τη συνηθισμένη, κάτι που τα κάνει ιδανικά για τα city looks μας. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα σχέδια που θα δώσουν ένα ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα δυναμικό vibe στις εμφανίσεις σας.

WHERE: Οι μπαλαρίνες μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε κάθε περίσταση, από τη δουλειά μέχρι διάφορα καλέσματα, όταν το dress code δεν είναι πολύ αυστηρό.

Sneakers

WHY: Last but not least, τα αθλητικά παπούτσια είναι φυσικά η πιο αναμενόμενη αλλά καθόλου βαρετή επιλογή. Ειδικά αν τα επιλέξετε σε λευκή απόχρωση, η οποία τις τελευταίες σεζόν θεωρείται ταιριαστή ακόμα και σε βραδινές εμφανίσεις, γίνονται ο σύμμαχός σας για τα πιο άνετα βήματα μέσα στην πόλη.

WHERE: Στην προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους, σε βόλτες που πρόκειται να περπατήσετε πολύ ή σε βραδινές εμφανίσεις σε κάποιο καλοκαιρινό bar.

SHOPPING TIME

Εσπαντρίγιες, Castaner, DIGALAKIS | Mules, Mango | Παπούτσια, Tsakiris Mallas

Μπαλαρίνες, Tsakiris Mallas | Πέδιλα, Steve Madden, NAK | Σανδάλια, Pedro Garcia