HOPE MAGAZINE ISSUE 6

Let your hair shine


TSVIGKOU

6 Ιουλίου 2017

00-shiny-hair.jpg

Άρχισα να αναζητώ προϊόντα που φροντίζουν τα μαλλιά μου, τα ενυδατώνουν από τις ρίζες μέχρι τις άκρες ώστε να βρουν ξανά τη χαμένη τους λάμψη. Tαυτόχρονα επειδή λούζομαι καθημερινά, ειδικά το καλοκαίρι, εκτός από λάμψη και ενυδάτωση, χρειαζόμουν και προστασία. Τα ανακάλυψα εύκολα, όταν δοκίμασα τη νέα σειρά Orzene Hyalucare, με την οποία είδα διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Καταρχάς, με το που άνοιξα το μπουκάλι του σαμπουάν, το άρωμα ήταν εντελώς διαφορετικό από ότι είχα συνηθίσει, και μου θύμισε πολυτελές γυναικείο άρωμα. Η λέξη υαλουρονικό οξύ ήταν το δεύτερο click που με δελέασε να δοκιμάσω τη σειρά. Τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα από το μοναδικό σύμπλεγμα Υαλουρικού Οξέος και Βιταμίνης Β. Ποια γυναίκα δε γνωρίζει το υαλουρονικό οξύ για τα οφέλη του στην αισθητική ιατρική και την καλλυντική φροντίδα του δέρματος; Πλέον το συναντάμε και στα προϊόντα φροντίδας των μαλλιών, στη νέα σειρά Orzene Hyalucare.

Από την πρώτη στιγμή που τα χρησιμοποίησα, κατάλαβα ότι επιτέλους ανακάλυψα αυτό που πραγματικά χρειάζονται τα μαλλιά μου. Έκανα απαλό μασάζ με το σαμπουάν και στη συνέχεια εφάρμοσα το conditioner, με το οποίο τα αισθάνθηκα αμέσως πιο απαλά. Το διαπίστωσα και λίγο αργότερα, όταν είδα πόσο ευκολοχτένιστα έγιναν.

Στη συνέχεια εφάρμοσα τη leave-on-cream που είναι και το αγαπημένο μου προϊόν της σειράς. Πρόκειται για κρέμα λείανσης και ενυδάτωσης που εφαρμόζεται πριν το στέγνωμα. Αρχικά προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα των εργαλείων styling και ύστερα προσφέρει super ενυδάτωση. Μετά από αυτή την εφαρμογή, μου ήταν ακόμη πιο εύκολο να κάνω οποιοδήποτε χτένισμα ήθελα, ίσια ή σγουρά. Είδα τα μαλλιά μου να στρώνουν, να μη φριζάρουν, να παίρνουν την κίνηση που τους δίνω με το πιστολάκι ή το ψαλίδι για τις μπούκλες και να έχουν εκτυφλωτική λάμψη που την παρατηρούν όλοι.

Πλέον, κάνω μία φορά την εβδομάδα και μάσκα, φυσικά της σειράς Orzene Hyalucare. Όπως κάνουμε μάσκα προσώπου μία, με δύο φορές την εβδομάδα αντίστοιχα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και στα μαλλιά μας, λένε οι ειδικοί και έχουν απόλυτο δίκιο. Είναι το προϊόν που προσφέρει εντατική ενυδάτωση στις άκρες, που την έχουν ανάγκη-αν σκεφτείτε όλα αυτά τα χτενίσματα που κάνουμε μέσα στην εβδομάδα.

Επιτέλους βρήκα τη haircare ρουτίνα για πυκνότητα και ενυδάτωση που πρέπει να ακολουθώ χειμώνα, καλοκαίρι στη νέα σειρά Orzene Hyalucare. Δοκιμάστε τα και θα δείτε ότι θα τα λατρέψετε κι εσείς από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!