CELEBRITIES

Το νέο hairlook της Camila Cabello επιβεβαιώνει ότι το καρέ είναι ακόμα εδώ


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2020

Το νέο hairlook της Camila Cabello επιβεβαιώνει ότι το καρέ είναι ακόμα εδώ

Η Camila Cabello μάς συστήθηκε ως μία sexy Λατίνα με μακριά, σπαστά μαλλιά που ξέρει να λικνίζεται και να μας βάζει αμέσως στον ρυθμό.

Το τραγούδι της “Havana” την έκανε παγκοσμίως γνωστή και η εμφάνισή της δεν ήταν δυνατόν να παραλειφθεί. Από τότε μέχρι σήμερα, η ίδια έχει απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη, τόσο με τα επαγγελματικά της βήματα όσο και με την εμφάνισή της. Τα μαλλιά της είναι σαφώς ένα από τα δυνατά της σημεία, με τα οποία καθώς φαίνεται, δεν διστάζει να πειραματιστεί.

Μετά από ένα διάστημα αποχής από τα social media, η όμορφη Camila επανέρχεται με μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ξεκάθαρα κλέβει τις εντυπώσεις το νέο της hairlook. Η ίδια βρίσκεται στο Λονδίνο, όπως ενημερώνει τους followers της, για την προετοιμασία της πρώτης ταινίας που θα πρωταγωνιστήσει, την “Cinderella”. Αποφάσισε λοιπόν, να κάνει το comeback της λίγο πιο εντυπωσιακό, αφού στη φωτογραφία έχει ένα blunt bob haircut με μία retro αισθητική που είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητο και να μείνει ασχολίαστο. 

Αν και αυτό το καρέ με μία εσάνς ρετρό, της πηγαίνει πολύ, ωστόσο κανείς ακόμα δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι η Camila Cabello πήρε την απόφαση να αποχωριστεί την μακριά της κώμη.  Ίσως, πρόκειται για περούκα ή ένα fake bob που κάποιος έχει επιμεληθεί με μαεστρία. Σε κάθε περίπτωση όμως, το νέο της hairlook είναι σίγουρα η έμπνευση που χρειάζεστε αν σκέφτεστε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο. 

Δείτε ακόμη: H Hailey Bieber με camel coat

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.