AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

#μένουμε_σπίτι και παρακολουθούμε διαδικτυακές παραστάσεις


The Jennettes

8 Απριλίου 2020

#μένουμε_σπίτι και παρακολουθούμε διαδικτυακές παραστάσεις

Αυτό το διάστημα, μένουμε_σπίτι και υπάρχουν δίοδοι μέσα στο σπίτι που θα μας οδηγήσουν να βρούμε και να απολαύσουμε αυτό που μας γεμίζει, αποφεύγοντας τη ρουτίνα.

Από τις 3 Απριλίου, το Ίδρυμα Ωνάση ανεβάζει και μοιράζεται στο κανάλι του στο YouTube στιγμές, εικόνες, συζητήσεις, ήχους, συναισθήματα.

Sold-out παραστάσεις, podcasts, εκπαιδευτικά προγράμματα, virtual κινηματογραφικές πρεμιέρες, online μαθήματα, συναυλίες. Η πραγματικότητα του Ιδρύματος Ωνάση γίνεται ψηφιακή. Μια Στέγη σε κάθε σπίτι, σε ένα σημείο που δεν υπάρχει στον χάρτη, για να διασκεδάζει, να επιμορφώνει, να ενώνει, να ανοίγει συζητήσεις.

Ακόμη, το Θέατρο του Νέου Κόσμου ξεκίνησε και ήδη έχει διαθέσει κάποιες από τις παλαιότερες παραστάσεις του στο επίσημο κανάλι του YouΤube, για όσο διάστημα θα είναι κλειστό.

Παραστάσεις που ανέβηκαν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, Παντελή Δεντάκη, Γιώργου Παπαγεωργίουέχετε τη δυνατότητα να τις απολαύσετε από το σπίτι.