CELEBRITIES

Barack και Michelle Obama: Πώς περνούν στο σπίτι τους εν μέσω κορωνοϊού


The Jennettes

27 Μαρτίου 2020

Barack και Michelle Obama: Πώς περνούν στο σπίτι τους εν μέσω κορωνοϊού

Η Ellen De Generes- όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι παρουσιαστές- συνεχίζει να γυρίζει video, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Αυτή τη φορά, τηλεφώνησε στην πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, για να μάθει πώς τα πάνε ως οικογένεια με την καραντίνα. «Προσπαθούμε απλά να οργανώσουμε τις ημέρες μας. Όλοι είναι εδώ, τα κορίτσια έχουν επιστρέψει, είναι στα δωμάτιά τους και παρακολουθούν online τα μαθήματά τους», είπε η Michelle Obama για τις κόρες της, που επέστρεψαν από το πανεπιστήμιο. «Ο Barack είναι... δεν ξέρω πού είναι. Έκανε μια τηλεδιάσκεψη, εγώ μόλις τελείωσα με μια τηλεδιάσκεψη... Προσπαθούμε να έχουμε μια ρουτίνα, αλλά βλέπουμε λίγο Netflix και χαλαρώνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Συμπονώ τους ανθρώπους που θα υποφέρουν εξαιτίας αυτού που θα συμβεί στην οικονομία και πρέπει να προσέξουμε τι θα κάνουμε για να στηρίξουμε όλους αυτούς που, όταν τελειώσει αυτή η καραντίνα ό,τι θα έχει απομείνει για τις επιχειρήσεις τους θα είναι κάτι αρνητικό», σημείωσε η Obama, αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει και κάτι καλό σε αυτή την κατάσταση.

«Μας αναγκάζει να συνεχίσουμε να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, να κάνουμε πραγματικές συζητήσεις, να δούμε πώς θα απασχοληθούμε χωρίς την τηλεόραση ή τους υπολογιστές. Μας θυμίζει ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά από αυτά που έχουμε. Όταν οι στιγμές είναι κακές, έχουμε ο ένας τον άλλον, έχουμε την υγεία μας... Μπορούμε να ζήσουμε με πολύ λιγότερα και αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα που θέλω να καταλάβουν τα παιδιά μας. Να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και να είμαστε έτοιμοι να τα μοιραστούμε όταν έρθει η στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η πρώην Πρώτη Κυρία.

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.