CELEBRITIES MEN’S POINT

Ποια είναι τα δυνατά σας σημεία αλλά και οι αδυναμίες σας; Το πρώτο πράγμα που βλέπετε παρακάτω, αποκαλύπτει πολλά για εσάς


23 Δεκεμβρίου 2020

Ποια είναι τα δυνατά σας σημεία αλλά και οι αδυναμίες σας; Το πρώτο πράγμα που βλέπετε παρακάτω, αποκαλύπτει πολλά για εσάς

Το να είμαστε αντικειμενικοί με τους εαυτούς μας  είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα, είναι εύκολο να κρίνουμε τους άλλους, αλλά όταν πρόκειται να παραδεχτούμε τις αδυναμίες μας και δυνατά μας σημεία, μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τις μοναδικές πτυχές του εαυτού μας.

Δεν έχει σημασία πόσο έξυπνος ή διορατικός είσαι, το να έχεις αυτογνωσία απαιτεί σκληρή δουλειά. Και ενώ σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλάβεις τον εαυτό σου, το παρακάτω ψυχολογικό τεστ μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις σημαντικές πτυχές του χαρακτήρα σου. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξεις την παρακάτω εικόνα και να σημειώσεις τι είναι αυτό που βλέπεις πρώτο.  Αν είδατε…

jenny.gr

Το πρόσωπο ενός ανθρώπου

Εάν κοιτάξατε την εικόνα και πρώτο που είδατε είναι το πρόσωπο ενός ανθρώπου, η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η ικανότητά σας να είστε αντικειμενικοί, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις. Όπου οι περισσότεροι άνθρωποι καταρρέουν κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, εσείς είστε σε θέση να χειριστείτε την κατάσταση χωρίς πανικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε εσάς, ιδιαίτερα όταν έχουν κάποιο πρόβλημα. Είστε δυνατοί και οι φίλοι σας το γνωρίζουν.
Φυσικά, δεν είστε τέλειοι. Κανείς δεν είναι. Η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι ο τρόπος με τον οποίο αποκόπτεστε από τα συναισθήματά σας. Αυτή η τακτική έχει γίνει τρόπος ζωής και δεν σας αφήνει να συνδεθείτε πραγματικά με τους ανθρώπους. Όμως έχετε άφθονα συναισθήματα, γι αυτό και πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα εκφράζει πιο συχνά σε άλλους.

Το τραπέζι 
 
Εάν το πρώτο που είδατε ήταν ένα τραπέζι, τότε η μεγαλύτερη δύναμη σας είναι η ικανότητά σας να ακούτε και να καταλαβαίνετε τους άλλους. Είστε πολύ καλοί στην επικοινωνία και ακούτε με προσοχή εκείνους που σας έχουν ανάγκη. Ενώ η επικοινωνία είναι η δύναμή σας, η αδυναμία σας είναι όταν πρέπει να δράσετε. Χαίρεστε να βοηθάτε τους άλλους, όμως φοβάστε όταν πρέπει να πάρετε μια απόφαση και να αναλάβετε δράση. Πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. 

Τη γυναίκα

Αν κοιτάξατε την εικόνα και δείτε τη γυναίκα που κάθεται στην καρέκλα και διαβάζει, η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η εξυπνάδας σας. Είστε έξυπνοι και σας αρέσει να μαθαίνετε νέες πληροφορίες για τα πράγματα που αγαπάτε. Μπορεί όμως να είστε έξυπνοι, αλλά είστε και λίγο απρόσεκτοι, όταν πρόκειται για πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν.

Την καρέκλα

Αν κοιτάξατε την εικόνα είδατε την καρέκλα πρώτα, η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η προοπτική στη ζωή. Με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την ζωή μπορείτε να βοηθήσετε τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δυστυχώς, δεν είστε τέλειοι. Η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι η ανικανότητά σας να παραμείνετε επικεντρωμένοι σε κάτι για πολλή ώρα.
 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.