CELEBRITIES MEN’S POINT

4 T-shirts που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι


The Jennettes

5 Ιουλίου 2021

4 T-shirts που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι

Κάθε άντρας χρειάζεται να έχει μερικά βασικά T-shirts και μπλουζάκια στην ντουλάπα του. Αυτά που θα αποτελέσουν τη βάση για τα πιο στιλάτα καθημερινά σύνολα. Θα τα φορέσεις είτε μέσα από από το παντελόνι και την βερμούδα σου, είτε θα τα αφήσεις να πέφτουν χαλαρά απ' έξω δημιουργώντας μια χαλαρή εμφάνιση

Το λευκό T-shirt

jenny.gr
Αmerican Eagle

Δεν γίνεται να έχεις ντουλάπα και να μην έχεις μέσα της τουλάχιστον ένα λευκό βαμβακερό κοντομάνικο μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη.  Είναι απλό και ταιριάζει με όλα τα χρώματα.Απαραίτητο για casual καλοκαιρινά looks.

Το ριγέ T-shirt

jenny.gr
Gant

Eκτός από τις stylish ναυτικές ρίγες της μαρινίέρας, οι οριζόντιες ρίγες σε πιο ήσυχα  ή και έντονα χρώματα προσθέτουν ενδιαφέρον στην εμφάνιση σου.

To polo shirt

jenny.gr
Polo Ralph Lauren

Διαχρονικά κομψό, φοριέται με την ίδια ευκολία στο γραφείο και μια χαλαρή έξοδο. Το polo shirt είναι ο πιο έυκολος τρόπος να σε κάνει να δείχνεις σοφιστικέ.

Rock band T-shirt

jenny.gr

Σε μια έξοδο με την παρέα σου μπορείς πάντα να φορέσεις το μπλουζάκι με στάμπα της αγαπημένης σου μπάντας και να ροκάρεις.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.