CELEBRITIES MEN’S POINT

4+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αποφασίσεις να βάψεις τα μαλλιά σου


7 Ιουλίου 2021

4+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αποφασίσεις να βάψεις τα μαλλιά σου

Η ανδρική περιποίηση έχει απενοχοποιηθεί, πια. Όλο και περισσότεροι στρέφονται στον κομμωτή τους για να καλύψουν τις λευκές τους τρίχες – το κάνουν ακόμη και μόνοι τους.

Αν ανήκεις κι εσύ σ’αυτήν την κατηγορία, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που καλό είναι να προσέξεις. Είναι τα σημεία – κλειδιά που θα σε «σώσουν», για να μη μετανιώσεις.

Η σωστή απόχρωση

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις το χρώμα των φρυδιών σου και να κινηθείς ανάλογα. Μην επιλέξεις, για παράδειγμα, σκούρο καστανό αν τα φρύδια σου έχουν γκριζάρει – ρώτα και τον κομμωτή σου, θα σε συμβουλεύσει κατάλληλα.

Οι σωστές ερωτήσεις

Είναι σημαντικό να ρωτήσεις τα βασικά: Πότε να επαναλάβεις τη διαδικασία, ποιο σαμπουάν να προτιμήσεις, αν είναι απαραίτητη η χρήση conditioner.

Προσοχή στα λευκά

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως αν έχεις πυκνά μαλλιά και πολλές λευκές τρίχες, θα χρειαστείς το ειδικό πινέλο. Είναι πανεύκολο να «ξεφύγουν» σημεία αν εμπιστευθείς αποκλειστικά τα χέρια σου! Παράλληλα, φρόντισε η απόχρωση που θα επιλέξεις, να είναι κοντά στο φυσικό σου.

Προτίμησε την ημιμόνιμη βαφή για ευκολία

Χρησιμοποιώντας ημιμόνιμη βαφή, θα είναι ευκολότερο να διατηρήσεις τον έλεγχο του αποτελέσματος. Θα ξεθωριάσει ομοιόμορφα και δε θα φανεί αντιαισθητική διαφορά στις ρίζες.

Bonus tip: Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, συμβουλεύσου έναν colorista. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα τι ακριβώς ταιριάζει τόσο σε εσένα, όσο και στη σύνθεση των μαλλιών σου, οπότε το αποτέλεσμα δε θα σε απογοητεύσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.