CELEBRITIES MEN’S POINT

H αιώνια απορία: Τι κάλτσες να επιλέξεις ανάλογα με τα παπούτσια σου


8 Ιουλίου 2021

H αιώνια απορία: Τι κάλτσες να επιλέξεις ανάλογα με τα παπούτσια σου

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και είμαστε εδώ για να σου «λύσουμε τα χέρια».

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του στιλ, όσο παράξενο κι αν μοιάζει – μάλλον επειδή συχνά δε φαίνεται – είναι η σωστή επιλογή κάλτσας για το κάθε είδος παπουτσιού. Υπάρχουν πολλά είδη, μήκη και υφές, οπότε ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Με το παρακάτω βίντεο, θα μάθεις να επιλέγεις τις τέλειες κάλτσες για κάθε περίσταση. Από το γυμναστήριο μέχρι το επαγγελματικό ραντεβού και από τη βόλτα για περπάτημα μέχρι τον καφέ, ο οδηγός είναι απλός και κατανοητός.

Οι πολύ χαμηλές κάλτσες είναι εξαιρετικές για τις περιπτώσεις που τις θέλεις «αόρατες» - με casual sneakers, μοκασίνια και ό,τι παπούτσι αφήνει ακάλυπτο το κάτω μέρος του αστραγάλου. Είναι τέλειες για το καλοκαίρι, ειδικά τις μέρες που φοράς βερμούδα.

Οι κάλτσες που φτάνουν στον αστράγαλο είναι ιδανικές για αθλητικά παπούτσια, φαίνονται λίγο, οπότε καλό είναι να προσέχεις το χρώμα τους.

Οι ψηλές και χοντρές κάλτσες, που φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας, καλό είναι να αποφεύγονται σε casual εμφανίσεις και να προτιμώνται στο γυμναστήριο – εκτός και αν θέλεις να έχεις πολύ συγκεκριμένο στιλ.

Όσο για τις πιο λεπτές και ψηλές, ταιριάζουν σε πιο formal εμφανίσεις και Oxford shoes – για το γραφείο, ας πούμε.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.