CELEBRITIES MEN’S POINT

Θες να ντύνεσαι καλύτερα; Αυτά τα 5 tips θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στιλ σου


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

Θες να ντύνεσαι καλύτερα; Αυτά τα 5 tips θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στιλ σου
Το να ντύνεσαι καλά είναι μια δεξιότητα, που απαιτεί χρόνο και εκπαίδευση. Αυτή είναι η αλήθεια. Μην απελπίζεσαι όμως! Όπως και κάθε άλλη δεξιότητα μπορείς να αφιερώσεις χρόνο, για να μάθεις και να βελτιωθείς.

Το να ντύνεσαι καλά είναι μια δεξιότητα, που απαιτεί χρόνο. Αυτή είναι η αλήθεια. Μην απελπίζεσαι όμως! Όπως και κάθε άλλη δεξιότητα έχεις την ευκαιρία να μάθεις και να βελτιωθείς.

Είτε είσαι αρχάριος, είτε προσπαθείς να βελτιώσεις την εμφάνισή σου εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχουν κάποια βασικά στιλιστικά tips που είναι ικανά να βοηθήσουν κάθε άνδρα να ντυθεί καλύτερα. Πάμε να τα δούμε!

1. Βρες το σωστό νούμερο 

Το μέγεθος είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κοιτάς όταν αγοράζεις ρούχα και θα λύσει περίπου το 90% των στιλιστικών σου προβλημάτων. Όταν τα ρούχα δεν ταιριάζουν πάνω σου, αλλοιώνουν το σωματότυπό σου και σε κάνουν να δείχνεις μεγάλος, πιο κοντός και ατημέλητος.

jenny.gr

2. Επένδυσε σε κλασικά και διαχρονικά κομμάτια 

Η μόδα είναι κάτι πρόσκαιρο, κάτι που βρίσκεται παντού στην τηλεόραση και στα περιοδικά, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το στιλ είναι αιώνιο. Σκέψου αυτό: Η μόδα είναι οι καλοκαιρινές ταινίες που βλέπεις μια φορά και μετά ξεχνάς. Το στιλ είναι ταινίες όπως ο Νονός, Ο Ταξιτζής κλπ. Δεν τις ξεχνάς ποτέ.

Άρχισε να αλλάζεις τις καταναλωτικές σου συνήθειες και αγόρασε κομμάτια όπως ένα καλό πουκάμισο, ένα ποιοτικό polo μπλουζάκι, boat shoes, ένα καλό ρολόι κλπ.

jenny.gr

3. Απέφυγε τα T-shirts με στάμπα

Αν αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι να δείχνεις πιο ώριμος και γοητευτικός, ένας τρόπος είναι να αφαιρέσεις από την γκαρνταρόμπα σου τις στάμπες και τα μεγάλα logo. Αυτά παραπέμπουν σε νεότερες - σχολικές - χρονιές. Προτίμησε σκέτα ρούχα, «χτίζοντας» μια βασική χρωματική παλέτα.

4. Ουδέτερα χρώματα

Μιας και μιλάμε για χρωματική παλέτα, τα ρούχα σου θα πρέπει να κινούνται σε ένα ουδέτερο χρωματικό πλαίσιο. Ποιο είναι αυτό; Είναι χρώματα που δεν υπερισχύουν και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα: Άσπρο, μαύρο, navy, χακί, γκρι, καφέ. Θα κάνει το mix and match παιχνιδάκι!

jenny.gr

5. Να θυμάσαι: Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι έμφυτο, αλλά «χτίζεται»

Είναι σαν το αυτοκίνητο: Στην αρχή φοβάσαι, όμως σιγά σιγά αποκτάς εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Έτσι είναι και το styling! Βήμα-βήμα, ξεκινάς με ένα outfit, στο οποίο έχεις εισάγει όλα τα tips που αναφέρθηκαν πάνω: διαχρονικά κομμάτια, ουδέτερα χρώματα, που σου ταιριάζουν απόλυτα. Θα νιώσεις και θα δείχνεις τέλεια!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.