CELEBRITIES MEN’S POINT

Ο μοναδικός τρόπος που ένα απλό λευκό t-shirt κάνει έναν άνδρα ακαταμάχητο


Εύα Κονδύλη

17 Αυγούστου 2021

Ο μοναδικός τρόπος που ένα απλό λευκό t-shirt κάνει έναν άνδρα ακαταμάχητο
Aπό τον James Dean στον «Eπαναστάτη Χωρίς Αιτία», μέχρι τον Marlon Brando στο «Λεωφορείο Ο Πόθος», το λευκό t-shirt αποτελεί βασικό συστατικό στην εικόνα των ζεν πρεμιέ των 50s - και όχι μόνο!-  ενώ είναι συνώνυμο με την αρρενωπότητα και την γοητεία.

Aπό τον James Dean στον «Eπαναστάτη Χωρίς Αιτία», μέχρι τον Marlon Brando στο «Λεωφορείο Ο Πόθος», το λευκό t-shirt αποτελεί βασικό συστατικό στην εικόνα των ζεν πρεμιέ των 50s - και όχι μόνο!-  ενώ είναι συνώνυμο με την αρρενωπότητα και τη γοητεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @popculturecult

Έτσι ερχόμαστε στο τώρα και στην πραγματική ζωή, όπου το λευκό t-shirt είναι πάντα διαχρονικό, κλασικό, απλό και εύχρηστο. Είναι το πρώτο πράγμα που θα πιάσεις από τη ντουλάπα σου, ενώ το φοράς στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή ακόμα και στο γραφείο μέσα από μια ζακέτα.

Ταυτόχρονα, μπορείς να το φορέσεις με χίλιους δυο τρόπους, που θα σε κάνουν να φαίνεσαι στιλάτος, χωρίς ιδιαίτερο κόπο! 

Το λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι δείχνει τέλειο με παντελόνι chino, με jean, με βερμούδες το καλοκαίρι και με κοτλέ παντελόνι το χειμώνα. Και εννοείται πως κολακεύει κάθε χρώμα και ταιριάζει με όποια χρωματική παλέτα επιλέξετε να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Επομένως αξίζει να επενδύσεις στο λευκό t-shirt - και όχι σε ένα, αλλά σε πολλά! Υπάρχουν πολλοί τύποι και σχέδια - με στάμπες ή και χωρίς - και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και σε κάνει να δείχνεις σαν έναν πολυπόθητο ζεν πρεμιέ του... 2021!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.