CELEBRITIES MEN’S POINT

3+1 απίθανα supercars που δε βγήκαν ποτέ


23 Αυγούστου 2021

3+1 απίθανα supercars που δε βγήκαν ποτέ

Τα υπεραυτοκίνητα μοιάζουν με άπιαστο όνειρο κάθε φανατικού οδηγού. Είναι γρήγορες, «επιθετικές» μηχανές με δυνατότητες που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Παρότι ελάχιστοι θα αποκτήσουν ένα, και μόνο βλέποντάς τα, οι περισσότεροι ανατριχιάζουν.

Δυστυχώς, τα παρακάτω εντυπωσιακά supercars παρέμειναν ιδέες. Δημιουργήθηκαν τα σχέδια, ετοιμάστηκαν οι μακέτες, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στην παραγωγή.

Lamborghini Cala

Το 1994, η Lamborghini αγοράστηκε από τη Megatech. Είχε προετοιμάσει το project του Cala, ενός supercar με έξι ταχύτητες και υπερσύγχρονο design. Ο σκελετός ήταν φτιαγμένος από ίνες άνθρακα, ενώ το σχέδιο ολοκλήρωσε ο Giorgetto Giugiaro.

Lotus Esprit Concept

Το 2010, γίνονταν προσπάθειες ανανέωσης της Lotus. Στο Paris Motor Show, η αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε την ιδέα για το Esprit, ένα supercar που έμοιαζε με σύγχρονη έκδοση της Ferrari 458 Italia.

Apollo Arrow

To Apollo Arrow δεν έφτασε ποτέ στο φεγγάρι. Ακόμη χειρότερα, δεν πρόλαβε ούτε το εργοστάσιο. Η εντυπωσιακή δουλειά της Apollo Automobil έμεινε στα σχέδια. Έμοιαζε με ασχημόπαπο, όμως τα χαρακτηριστικά του supercar αυτού ήταν εντυπωσιακά – έφτανε τα 97 Km/h σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.

Lamborghini Miura Concept

Η πικρή αλήθεια για το Lamborghini Miura Concept είναι πως κι η ίδια η Lamborghini γνώριζε ότι δε θα έφτανε στην παραγωγή. Ήταν, όμως, φανταστικό. Αυτό το «τρελό» αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε το 2006 για τα 40 χρόνια της εταιρείας, ήταν όνειρο κάθε οδηγού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.