CELEBRITIES MEN’S POINT

Do it like The Rock: 4 fitness μυστικά από τον Dwayne Johnson


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2021

Do it like The Rock: 4 fitness μυστικά από τον Dwayne Johnson

Όταν σκέφτεσαι έναν σούπερ μυώδη άντρα και δη, επώνυμο, η πρώτη εικόνα που σου έρχεται είναι αυτή του "The Rock". Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το παρατσούκλι.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό το σώμα δεν χτίστηκε σε μία μέρα και σίγουρα δεν έγινε με χαλαρό διάδρομο και ελαφριά βαράκια. Ο ίδιος ο Dwayne Johnson μας δείχνει ακριβώς πώς το κάνει μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram. Πολλοί θα τα δουν, λίγοι θα τα κάνουν.

Οι δυνατοί γλουτοί είναι απαραίτητοι

Πριν κάνει ασκήσεις για πόδια, κάνει ένα χαλαρό ζέσταμα με 200 κιλά βάρη στα πόδια του. Ο ίδιος βέβαια τονίζει ότι αυτό επιτυγχάνεται με επιμονή, συνέπεια, διατροφή και σεβασμό στις ανάγκες του σώματος. Ακούμε τι μας λέει και δεν το παρακάνουμε.

Έχει cheat meal αλλά όχι εντελώς

Λατρεύει τις πίτσες αλλά πρόσεξέ με. Δεν τρώει με μπέικον, κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος. Εφόσον είναι λάτρης του healthy τρόπου ζωής, βάζει ανανά στην πίτσα. Και οι παρασπονδίες θέλουν προσοχή.

Κάνει σωστές έλξεις

Ή θα το κάνουμε σωστά ή καθόλου. Ο Dwayne Johnson σου δείχνει πώς να κάνεις σωστά τις έλξεις. Με σταθερή στάση, αργά και με το ένα πόδι πίσω από το άλλο.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/therock

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.