CELEBRITIES MEN’S POINT

Γυμνάζεσαι από το σπίτι; 3 tips για να φτάσεις γρήγορα στους στόχους σου


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2021

Γυμνάζεσαι από το σπίτι; 3 tips για να φτάσεις γρήγορα στους στόχους σου

Μπορεί να μην είσαι έτοιμος να επιστρέψεις στο γυμναστήριο κι επιλέγεις να κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς από τον χώρο σου. Παρότι δε θα έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό, υπάρχει τρόπος να φτάσεις στους fitness στόχους σου – όχι, δε θα σε βάλουμε να μετατρέψεις τα μπουκάλια νερού σε βαράκια.

Ο Ben Main, εκπρόσωπος της Les Mills, μοιράζεται τα tips που θα σε βοηθήσουν.

Tip #1: Διαλειμματική προπόνηση

Η διαλειμματική προπόνηση, ή αλλιώς HIIT, θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος και να boostάρεις τον μεταβολισμό σου σε ελάχιστο χρόνο. Χωρίς να χρειαστεί να βγεις για τρέξιμο, μέσα σε ένα μισάωρο θα ιδρώσεις και θα ενεργοποιήσεις τον οργανισμό σου για 24 ώρες.

Tip #2: Οργάνωσε τον χώρο σου

Είναι σημαντικό να έχεις ένα συγκεκριμένο σημείο με τους αλτήρες σου, τους ιμάντες – οτιδήποτε διαθέτεις. Αυτό θα είναι το γυμναστήριό σου και εκεί θα πειθαρχείς.

Tip #3: Βρες παρέα

Δεν είναι απαραίτητο να συναντιέστε για να γυμναστείτε μαζί. Αν, όμως, ένας ή περισσότεροι φίλοι κάνουν το ίδιο πρόγραμμα, ίδια ώρα με εσένα, έστω και καθένας από τον χώρο του, θα πεισμώσεις και δε θα αφήσεις την ημέρα να περάσει. Θα δώσεις το 100%.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.