CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 3 πράγματα που θα σου συμβούν όταν αποκτήσεις six pack


10 Νοεμβρίου 2021

Τα 3 πράγματα που θα σου συμβούν όταν αποκτήσεις six pack

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να θέλεις γυμνασμένους κοιλιακούς. Σε βοηθούν να έχεις καλύτερη στάση σώματος, προστατεύουν τη σπονδυλική σου στήλη. Ο λόγος που θέλεις six pack όμως, βρίσκεται κυρίως στην εμφάνιση. 

Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σου, αφορά το «πριν». Το «μετά» είναι άγνωστο – τις απαντήσεις έχουν μόνο όσοι βρίσκονται στην άλλη πλευρά του transformation. Σε thread του Reddit λοιπόν, άνδρες με τους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι είπαν τι συμβαίνει όταν επιτέλους αποκτάς το σώμα που χτίζεις με κόπο.

Θα καταλάβεις ότι δε νοιάζεται κανείς

Νομίζεις ότι επειδή θα είσαι «κομμένος», θα σου φέρονται διαφορετικά. Η αλήθεια είναι πως κανείς δε θα ξέρει πώς είναι το σώμα σου, όταν είσαι ντυμένος. Κι αν κάποιος το μάθει, πιθανότατα δε θα σου πει τίποτα. Μόνο εσένα αφορά, στο τέλος, και τη δική σου αυτοπεποίθηση.

Θα πεινάσεις

Ναι, θα έχεις six pack. Όχι, δε θα χαλαρώσεις. Το πρώτο βήμα έγινε, οπότε το δεύτερο είναι να το διατηρήσεις. Κι επειδή οι κοιλιακοί χτίζονται στην κουζίνα, θα συνεχίσεις την καθαρή διατροφή, τη σκληρή γυμναστική και δε θα επαναπαυθείς. 

Θα βελτιωθεί η απόδοσή σου στο σεξ

Επειδή οι κοιλιακοί σου θα είναι δυνατοί, δε θα κουράζεσαι όσο πριν. Θα έχεις μεγαλύτερη διάρκεια, καλύτερη αερόβια κατάσταση και θα νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS