ΟΜΟΡΦΙΑ

Συχνά λάθη ομορφιάς που κάνουμε και δεν το γνωρίζουμε


10 Ιουνίου 2017

07e920e73c45a00f0e1fbc40290592c2.jpg

Δεν κάνετε καλό καθαρισμό προσώπου και αφήνετε υπολείμματα

Είναι σημαντικό ο καθαρισμός προσώπου να γίνεται προσεκτικά και σχολαστικά, καθώς την επόμενη ημέρα αν έχουν μείνει υπολείμματα makeup μπορεί να δημιουργηθούν ερεθισμοί ή να βγάλετε ανεπιθύμητα σπυράκια. Ξεβαφτείτε καλά και όχι επιπόλαια.

[gallery-716249]
 

Δε  καλύπτετε όλο τα σημεία που πρέπει με αντηλιακό

Οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουνε την αντηλιακή τους κρέμα μόνο στο πρόσωπο, στους ώμους και στο στήθος και ξεχνάνε να βάζουνε σε ένα ακόμα σημαντικό μέρος του σώματος, τα χέρια.

[gallery-716743]

 

Συχνή απολέπιση δέρματος

Το ιδανικό είναι να κάνετε μία με δύο φορές την εβδομάδα ένα scrub στο πρόσωπο και στο σώμα για να απαλλαχθήτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Πρέπει όμως να μην ασκείτε μεγάλη πίεση γιατί θα ερεθίσετε το δέρμα σας.

[gallery-716542]
 

Ξεχνάτε να πίνετε νερό

Μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι να πίνετε νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να είστε πάντα ενυδατωμένες.

 

Μη ξεχνάτε να πλένετε τα πινέλα του μακιγιάζ

Μέσα στην ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας, πρέπει να προσθέσετε και το πλύσιμο τον πίνελων σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Χωρίς να το καταλαβαίνετε στα πινέλα του μακιγιάζ συγκεντρώνεται σκόνη και άλλα μικρόβια με αποτέλεσμα να μολύνουν το πρόσωπό σας.

 

Μη βάφετε τα νύχια σας πολύ συχνά

Άμα είστε από τις γυναίκες που έχετε μονίμως βαμμένα νύχια, καλύτερα να κάνετε μικρά breaks κάποιες φορές. Όταν βάφετε συνεχώς τα νύχια σας υπάρχει πιθανότητα να κιτρινίσουν, να γίνουν εύθραυστα και ξηρά.

 

Πλύσιμο του προσώπου μετά την γυμναστική

Ένα λάθος που κάνουμε συχνά είναι να ξεχνάμε το πλύσιμο του προσώπου μετά από έντονη γυμναστική. Το δέρμα μας μετά από τη γυμναστική εκτός ότι είναι καλυμμένο από ιδρώτα, μαζεύει και μικρόβια-μικροοργανισμούς που πρέπει να φύγουν, γι’αυτό και δεν πρέπει να ξεχνάτε να πλένεστε.

 

από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.