ΟΜΟΡΦΙΑ

5 κινήσεις μασάζ προσώπου που θα μειώσουν το καθημερινό στρες


4 Φεβρουαρίου 2019

masazproswpou.jpg

Όλοι μας είμαστε πολυάσχολοι και η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος της σύγχρονης ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Σίγουρα το καθημερινό στρες είναι κάτι που οι περισσότεροι αισθάνονται και επιζητούν τρόπους για να το καταπολεμήσουν.

Το μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα restart των προτεραιοτήτων μας μέσα στη μέρα. Μάλιστα το μασάζ στο πρόσωπο είναι μια μέθοδος που θα βοηθήσει σημαντικά και γίνεται με πολύ απλές κινήσεις που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε.

Η ένταση του προσώπου είναι συνήθως ένα σημάδι σωματικού ή συναισθηματικού στρες που κρατάμε και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα όπως ο πονοκέφαλος και η κακή διάθεση.

Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι κινήσεις;

1. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή

Πάντα ξεκινήστε με την αναπνοή. Πολλή ένταση συσσωρεύεται από το άγχος και η αναπνοή μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλεται αυτή την ένταση.

2. Καθαρισμός προσώπου

Χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό προσώπου κάντε έναν βαθύ καθαρισμό με απαλές κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

3. Άσκηση για το μέτωπο

Ακούμπησε τα δάκτυλα των χεριών στο μέτωπο τεντώνοντας το δέρμα και προσπαθήστε να κινήσετε προς τα πάνω μόνο τους μύες των φρυδιών.

4. Άσκηση για χαλάρωση στα μάτια

Ακουμπήστε το μεσαίο και το μεγάλο δάκτυλο του κάθε χεριού στην εξωτερική και την εσωτερική γωνία από το κάθε μάτι έχοντας τα πολύ ανοιχτά. Πιέστε μέχρι να αισθανθείτε το μάτι να τρέμει κάτω από τα δάκτυλα και χαλαρώστε.

5. Άσκηση για το λαιμό

Σκύψτε το κεφάλι σας μπροστά τεντώνοντας τους μυς πίσω στην βάση του κεφαλιού. Μετρήστε μέχρι το 10… Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

Δοκιμάστε τις παραπάνω ασκήσεις χαλάρωσης του προσώπου και νιώστε τη διαφορά!

Δείτε ακόμη:

Ασκήσεις yoga κατά του αυχενικού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.