ΟΜΟΡΦΙΑ

Το μυστικό για να έχετε πάντα το πιο υγιές και λευκό χαμόγελο


Χριστίνα Γουδρούπη

12 Ιουνίου 2019

hx6877_29_mi1_18022606hy.jpg

Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο «δυνατά» σημεία στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Όταν το χαμόγελό μας εκπέμπει υγεία και λάμψη, νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γινόμαστε πολύ πιο ελκυστικές σε όσους έχουμε απέναντί μας. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο.

Μπορεί να πιστεύουμε ότι καθαρίζουμε τα δόντια μας πολύ προσεκτικά, όμως με μια απλή, συμβατική οδοντόβουρτσα μπορεί να μην τα καταφέρνουμε όσο καλά νομίζουμε. Μια συμβατική οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να καλύψει το ίδιο επιτυχημένα όλες τις ανάγκες μας, ούτε να προσαρμοστεί σε αυτές και να εξειδικευτεί ώστε να μας προσφέρει λεύκανση, καταπολέμηση της πλάκας ή φροντίδα των ούλων, αναλόγως με το τι χρειαζόμαστε.

Και ποια οδοντόβουρτσα μπορεί;

Φανταστείτε μια οδοντόβουρτσα που απλοποιεί αλλά και τελειοποιεί το βούρτσισμα των δοντιών. Μια οδοντόβουρτσα που λευκαίνει τα δόντια μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα, βελτιώνει αποδεδειγμένα την υγεία των ούλων, και αφαιρεί την πλάκα. Φανταστείτε μια οδοντόβουρτσα τόσο εξελιγμένη, που μπορεί να ειδοποιεί τον χρήστη για να τον βοηθήσει να επιτύχει τον ιδανικό καθαρισμό και για να τον ενημερώσει για τη στιγμή της αντικατάστασής της κεφαλής.

Η περιγραφή αυτή ίσως μοιάζει με σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά πρόκειται για πραγματικότητα.

Η πρώτη «έξυπνη» ηλεκτρική οδοντόβουρτσα διαθέτει έναν αισθητήρα πίεσης που «ανιχνεύει» την πίεση που ασκούμε κατά το βούρτσισμα και μας ειδοποιεί μέσω μίας ελαφριάς δόνησης ώστε να επιτύχουμε τον τέλειο καθαρισμό. Είναι κατάλληλη για κάθε ανάγκη μας, καθώς συνδυάζεται με τις καινοτόμες ανταλλακτικές κεφαλές της Philips Sonicare, οι οποίες είναι εξιδεικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες μας. Χάρη μοναδική στη τεχνολογία BrushSync, η έξυπνη λαβή ενημερώνεται για την έξυπνη κεφαλή βουρτσίσματος που χρησιμοποιούμε και προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία και την ένταση καθαρισμού.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λευκαίνει τα δόντια μας μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα, να αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα, και να βελτιώνει αποδεδειγμένα έως και 100% την υγεία των ούλων. Το μόνο που έχουμε εμείς να κάνουμε, είναι να πατήσουμε το κουμπί λειτουργίας.

Όμως δεν τελειώνουν εδώ οι ευκολίες που μας προσφέρει. Χάρη στις «έξυπνες» ειδοποιήσεις της, μια φωτεινή ένδειξη μας ενημερώνει ότι έχει έρθει η ώρα να αντικαταστήσουμε την κεφαλή βουρτσίσματος, ενώ περιλαμβάνει θήκη ταξιδιού και φορτιστή για να την έχουμε μαζί μας πάντα!

Χάρη στην Philips Sonicare ProtectiveClean 6100, μπορούμε επιτέλους να αποκτήσουμε το πιο υγιές και λευκό χαμόγελο που έχουμε ονειρευτεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.