ΟΜΟΡΦΙΑ

Φωτοθεραπεία: Τι είναι και πώς μπορεί να προσφέρει μια ορατά ανανεωμένη επιδερμίδα


Μαίρη Αργείτου

21 Φεβρουαρίου 2022

Φωτοθεραπεία: Τι είναι και πώς μπορεί να προσφέρει μια ορατά ανανεωμένη επιδερμίδα
pexels
Η Φωτοθεραπεία, είναι μία μη επεμβατική θεραπεία, η οποία διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος, καθώς δρα σε μοριακό επίπεδο κυττάρων και ιστών.

Η φωτοθεραπεία, όπως λέει και η ίδια η λέξη είναι θεραπεία με φως. Και όταν λέμε «φως» δεν εννοούμε ότι καθόμαστε κάτω από τον ήλιο ή το φυσικό φως, αλλά χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα μήκη κύματος, τα οποία έχουν αποδείξει με πολυάριθμες κλινικές μελέτες πως έχουν θεαματικά αποτελέσματα στην βελτίωση της υγείας του δέρματος, την σφριγηλότητα και την φωτεινότητά του, αλλά και για την αντιμετώπιση άλλων δερματικών καταστάσεων όπως η ακμή, η ψωρίαση, η ροδόγχρους, οι δυσχρωμίες, διάφορες μορφές δερματίτιδας κτλ.

Η Φωτοθεραπεία, είναι μία μη επεμβατική θεραπεία, η οποία διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος, καθώς δρα σε μοριακό επίπεδο κυττάρων και ιστών. Όταν τα κύτταρα εκτίθενται σε αυτά τα κλινικά αποδεδειγμένα μήκη κύματος, ανανεώνονται έως και 200% ταχύτερα, αποκαθιστώντας από μέσα προς τα έξω την υγεία του δέρματος.

Όσον αφορά τις κλινικές μελέτες, η φωτοθεραπεία είναι μία από τις πιο ασφαλείς και κλινικά αποδεδειγμένες μεθόδους, αφού έχει περισσότερες από 3.000 κλινικές μελέτες στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η διαδικασία

Η φωτοθεραπεία είναι μία απολαυστική, μη επεμβατική και απόλυτα ανώδυνη θεραπεία. Ο πελάτης δεν νιώθει
απολύτως τίποτα. Το δέρμα αντιλαμβάνεται την έκθεση στο φως σαν μία ζεστή αγκαλιά που το ανακουφίζει, του δίνει ενέργεια και το θεραπεύει. Απλά είναι ξαπλωμένος κάτω από το μηχάνημα για 10-20 λεπτά και δέχεται όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες. Πολλές φορές, ο κόσμος αναρωτιέται…μα πως μπορώ να πάρω τόσο θεαματικά αποτελέσματα, δίχως να νιώθω κάτι;

Θα πω λοιπόν, πως το δέρμα μας είναι δημιουργημένο να απορροφά ενέργεια φωτός. Όλοι μας επηρεαζόμαστε καθημερινά από την δράση του, δίχως να το αντιλαμβανόμαστε. Π.χ περπατάμε στην πόλη την ημέρα, απορροφούμε φως και συνθέτουμε βιταμίνη D, μαυρίζουμε, διεγείρονται ορμόνες ευτυχίας, το φως μας δίνει μακροζωία κτλ.

Η Φωτοθεραπεία δεν φέρει καμία απολύτως παρενέργεια για τα κύτταρα του δέρματος, καθώς δεν κάνει χρήση χημικών ουσιών και η φωτεινή της ενέργεια δεν εκπέμπει στα βλαβερά μήκη κύματος της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), καθιστώντας την ιδανική ακόμα και για άτομα με την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Η συχνότητα και ο αριθμός των επισκέψεων

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 10-20 λεπτά και συστήνονται συνήθως 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα. Η διάρκεια της θεραπείας καθορίζεται ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε δέρματος, από 1 έως και 2 μήνες. Ο μέσος όρος είναι 8-14 θεραπείες.

Θεραπεία Dermalux

Η θεραπεία Dermalux, αποτελεί μία από τις αγαπημένες θεραπείες πολλών celebrities και όχι άδικα, αφού σε μόλις λίγα λεπτά χαρίζει αυτή την μοναδική λάμψη και υγεία στο δέρμα τους! Από την Jennifer Lopez, που το λαμπερό της πρόσωπο είναι η καλύτερη διαφήμιση για την φωτοθεραπεία, μέχρι την Jennifer Aniston που επιλέγει το πιο «φυσικό» αποτέλεσμα στις θεραπείες προσώπου.

Η πολύ-βραβευμένη θεραπεία Dermalux® LED Phototherapy είναι η κορυφαία, μη επεμβατική μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του φυσικού φωτός για ορατά αναζωογονημένο, νεανικό και υγιές δέρμα. Με τη θεραπεία Dermalux® το όμορφο δέρμα είναι εφικτό για όλους. Με μόλις μία θεραπεία τα κύτταρα του δέρματος επαναφορτίζονται με ενέργεια, έτσι ώστε να αναζωογονηθεί άμεσα η θαμπή και κουρασμένη όψη της επιδερμίδας.

Μία σειρά θεραπειών προσφέρει ορατά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Η ενέργεια του φωτός διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Μία διαδικασία που δρα σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις του δέρματος, προάγοντας ένα υγιές και ζωντανό δέρμα.

Ποια μήκη κύματος χρησιμοποιούνται και τι κάνει το καθένα

Το μηχάνημα Dermalux εκπέμπει τα 3 πιο κλινικά αποδεδειγμένα μήκη κύματος.

Dermalux Blue Light 415nm:

Αντιμετώπιση ακμής Αντιβακτηριακή δράση χωρίς ερεθισμούς

Βοηθάει τις επιδερμίδες με ατέλειες

Εξισορροπεί την παραγωγή λιπαρότητας

Βελτιώνει την καθαρότητα του δέρματος

Καταπραϋντικό αποτέλεσμα για προβληματικά δέρματα

Dermalux Red Light 633nm:

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος

Ομαλοποιεί την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας

Αναζωογονεί και επαναφέρει τη λάμψη

Χαρίζει νεότητα στο δέρμα

Dermalux Near Infrared Light 830nm:

Προηγμένα οφέλη αναζωογόνησης της επιδερμίδας

Καταπραΰνει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς

Μειώνει της κηλίδες γήρανσης και τις δυσχρωμίες

Προάγει την υγιή επιδερμίδα

Ιδανικό και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες

Αντιμετώπιση φλεγμονών

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για θεραπεία Dermalux

Όλοι είναι υποψήφιοι για την θεραπεία Dermalux. Η φωτοθεραπεία είναι για όλους, άντρες και γυναίκες, για όλες τις ηλικίες και για όλες τις καταστάσεις και ανάγκες δέρματος. Ωστόσο, όπως σε κάθε θεραπεία, είναι σημαντική η λήψη ιστορικού. Ένας σωστός επαγγελματίας δεν εφαρμόζει καμία θεραπεία δίχως τη λήψη ιστορικού, ακόμη και μία απλή θεραπεία ενυδάτωση.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες? Η θεραπεία Dermalux μπορεί να εφαρμοσθεί τόσο ως αυτόνομη θεραπεία, όσο και σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, έτσι ώστε να αυξήσουμε τα οφέλη, επιταχύνοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό και την ανάπλαση των κυττάρων.

H φωτοθεραπεία Dermalux είναι μία από τις ασφαλείς και κλινικά αποδεδειγμένες θεραπείες στον κόσμο. Δοκιμάστε την, απολαύστε την και είμαι σίγουρη ότι θα την αγαπήσετε τόσο, όσο και όλοι οι celebrities που την επιλέγουν εδώ και χρόνια. Το υπέροχο δέρμα δεν συμβαίνει τυχαία. Ανακαλύψτε τη θεραπεία Dermalux και μεταμορφώστε τον τρόπο που φροντίζετε το δέρμα σας για πάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.