ΟΜΟΡΦΙΑ

ASK THE GURU Ε09: O Νίκος Ψιούρης, Βιολόγος και Product Manager Frezyderm, μας λύνει όλες τις απορίες σχετικά με τον ήλιο και την αντηλιακή προστασία


JTeam

20 Ιουλίου 2023

ASK THE GURU Ε09: O Νίκος Ψιούρης, Βιολόγος και Product Manager Frezyderm, μας λύνει όλες τις απορίες σχετικά με τον ήλιο και την αντηλιακή προστασία
Το #jennygr καλεί στο studio ανθρώπους που είναι experts στο αντικείμενό τους και συζητά μαζί τους μυστικά, τρόπους, συμβουλές και τάσεις της εποχής

O Νίκος Ψιούρης, Βιολόγος και Product Manager Frezyderm έρχεται στο studio του JennyGr, για να μας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τον ήλιο και την προστασία της επιδερμίδας μικρών και μεγάλων κάτω από τις ακτίνες του. Με τη γνώση του, τα επιστημονικά δεδομένα και την εμπειρία των εργαστηρίων Frezyderm μας βοηθάει να αποκτήσουμε την αντηλιακή παιδεία που θέλουμε και να απολαύσουμε τις στιγμές κάτω από τον ήλιο προστατευμένοι και ξέγνοιαστοι.

Jenny.Gr

Photo Credits: Τζίνα Σκανδάμη

Μας εξηγεί ποιο είναι το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας και οι βλάβες της στο δέρμα και μας μιλάει για τη σημασία της επιλογής του κατάλληλου για εμάς αντηλιακού αλλά και της σωστής χρήσης του χειμώνα-καλοκαίρι.

Επιπλέον, αναφέρεται σε γνωστούς μύθους που συνοδεύουν το αντηλιακό χρόνια τώρα, όπως το «αν φορώντας αντηλιακό δεν μαυρίζουμε».

Και η υφή του αντηλιακού πως σχετίζεται με την ηλιοπροστασία μας; Σύμφωνα με τον sun screen expert της Frezyderm, είναι αλληλένδετοι κρίκοι που χρειάζονται προσοχή, για να μην εκθέσουμε το δέρμα μας σε κινδύνους ενώ έχουμε στα χέρια μας τις ιδανικές επιλογές, για να μη θυσιάσουμε την καλλυντική μας ευχαρίστηση.

Τι γίνεται όμως και με την επιδερμίδα των βρεφών που έχει απαιτητικές ανάγκες; Όπως μας εξηγεί ο Νίκος Ψιούρης, χρειάζεται να την προστατεύσουμε αποτελεσματικά με βρεφικά αντηλιακά που λαμβάνουν υπόψη της ιδιαιτερότητές της.

Όσο για τους μικρούς μας φίλους που χαίρονται ξέγνοιαστο παιχνίδι και σπορ στην παραλία, ο σημερινός μας προσκεκλημένος λύνει τον γρίφο του «κάθε πότε πρέπει να ανανεώνουμε τα παιδικά αντηλιακά που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα τους, για να είναι διαρκώς προστατευμένα».

Αν έχετε δέρμα με ακμή ή τατουάζ, θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να μάθετε εδώ χρήσιμα tips ηλιοπροστασίας διά στόματος του ειδικού, ώστε να διατηρήσετε το δέρμα σας προστατευμένο, διατηρώντας παράλληλα την εικόνα που επιθυμείτε.

Τέλος, σε αυτό το επεισόδιο «ask the guru», θα ενημερωθείτε και για το κεφάλαιο ενυδατική κρέμα το καλοκαίρι. Μπορεί να υποκαταστήσει ποτέ το αντηλιακό μας την ενυδατική μας περιποίηση ή μήπως είναι και αυτό ένας εδραιωμένος μύθος; Επίσης, χρειάζεται μόνο το πρόσωπο ενυδατική φροντίδα ή και το σώμα και ποιες ώρες της μέρας είναι ωφέλιμο να την προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας; Ο Νίκος Ψιούρης απαντά για όλα όσα αφορούν την σημασία της ενυδάτωσης και τους θερινούς μήνες.

Αντλήστε όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να μείνετε αποτελεσματικά προστατευμένοι στον ήλιο και αυτό το καλοκαίρι με την επιστημονική καθοδήγηση του Βιολόγου και Product Manager της Frezyderm Νίκου Ψιούρη και καλό, ασφαλές καλοκαίρι!

Δείτε το επεισόδιο παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.