ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε δώρα και μοίρασε ομορφιά!


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

15 Δεκεμβρίου 2023

Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε δώρα και μοίρασε ομορφιά!
Φέτος, χάρισε τα πιο υπέροχα δώρα ομορφιάς στους αγαπημένους σου

Τα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά μας. Έχουμε διακοσμήσει το σπίτι, το δέντρο είναι στολισμένο με φανταχτερά στολίδια και αμέτρητα λαμπάκια γύρω μας δημιουργούν την πιο ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να υποδεχτούμε την πιο φωτεινή, αισιόδοξη και γεμάτη αγάπη γιορτή του χρόνου. Το μόνο που εκκρεμεί είναι η επιλογή των δώρων που προορίζονται για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάθε ένα από αυτά προσεκτικά επιλεγμένο και απόλυτα εξατομικευμένο. Άλλωστε, η ομορφιά ενός δώρου βρίσκεται συχνά στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τους δικούς μας ανθρώπους να αισθάνονται ξεχωριστοί.

Αυτές τις γιορτές, χάρισε δώρα και μοίρασε ομορφιά μέσα από τα αμέτρητα Gift Sets και τα λαμπερά προϊόντα ομορφιάς της εορταστικής συλλογής Cosmic Dust από την DUST+CREAM.

Jenny.Gr

«Χάρισε δώρα, μοίρασε ομορφιά»

Αυτές τις γιορτές η DUST+CREAM μας καλεί να μοιράσουμε ομορφιά στα αγαπημένα μας πρόσωπα μέσα από μοναδικά δώρα περιποίησης που στόχο έχουν να μας βοηθήσουν να αναδείξουμε την ομορφιά που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Με απίστευτα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης για κάθε γούστο, η DUST+CREAM είναι ο απόλυτος προορισμός για Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα σκορπίσουν χαρά, χαμόγελα και ομορφιά όχι μόνο στους φίλους και την οικογένειά σου, αλλά και σε εσένα που θέλεις να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να νιώσεις όσο «Όμορφη» πραγματικά είσαι! Το μήνυμα αυτό προωθεί και η νέα ultra-festive καμπάνια της DUST+CREAM, με πρωταγωνίστρια την Αναστασία και τη νέα της διασκευή του τραγουδιού «Όμορφη» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI / Universal.

Ανακάλυψε τα μοναδικά DUST+CREAM beauty gift sets

Jenny.Gr
IG @dustandcream

DUST+CREAM Cosmic Dust Macaroon– Βρες το εδώ

Jenny.Gr


Περιλαμβάνει glitter body mist με άρωμα που συνδυάζει νότες από πράσινο μήλο, μιγκέ, αλμυρής καραμέλας και γλυκιάς βανίλιας, αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος με άρωμα macaroon.

DUST+CREAM Cosmic Dust Galactic – Βρες το εδώ

Jenny.Gr


Περιλαμβάνει αφρόλουτρο σώματος, γαλάκτωμα σώματος και scrub σώματος με κόκκους ενεργού άνθρακα και αμυγδάλου, με νότες γλυκιάς κολοκύθας και μπαχαρικών. Tα προϊόντα που περιλαμβάνονται είναι σε κανονικό μέγεθος.

DUST+CREAM Cosmic Dust Divine – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Περιλαμβάνει μολύβι χειλιών High Definition μπορντώ και κραγιόν matte No23 paradise lost σε κανονικό μέγεθος.

DUST+CREAM Cosmic Dust Asteroid – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Περιλαμβάνει σκιά σε σκόνη Νο11 such a gem, face shimmer oil και κραγιόν Νο11 matte femme fatale.

DUST+CREAM Cosmic Dust Satellite– Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Το σετ δώρου περιλαμβάνει body mist και γαλάκτωμα σώματος με άρωμα που συνδυάζει νότες από άνθη πορτοκαλιάς, λουλούδι τιαρέ, λευκά άνθη & υλάνγκ- υλάνγκ. Το body mist περιέχει ασημί glitter.

DUST+CREAM Cosmic Dust Chasmic – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Περιλαμβάνει βάση χειλιών, κραγιόν matte σε υγρή μορφή No500 Penelope's Cries και lip top coat.

Μπορείς να τα βρεις όλα σε ένα από τα 87 καταστήματα της DUST+CREAM σε Ελλάδα και Κύπρο ή να μπεις τώρα στο dustandcream.gr για να είσαι σίγουρη ότι θα προλάβεις το αγαπημένο σου!

Ακολούθησε τη DUST+CREAM στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.