ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Βάλτε βιολογική βαφή στα μαλλιά σας


18 Δεκεμβρίου 2012

APIVITA-12.jpg

Επιλέξτε τη βιολογική βαφή της ΑPIVITA nature’ s hair color για φυσικό και λαμπερό χρώμα με γνώμονα την ασφάλεια και τη φυσικότητα.

Η APIVITA ως πρωτοπόρος στην περιποίηση μαλλιών, δημιούργησε τη μοναδική μόνιμη βαφή μαλλιών nature’s hair color με βιολογικό έλαιο ηλίανθου & βιολογικό μέλι. Η καινοτόμος σύνθεσή της καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά και χαρίζει λαμπερό, ομοιόμορφο χρώμα που διαρκεί ενώ ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών και άλλων ανεπιθύμητων δράσεων. Με γνώμονα την ασφάλεια, τη φυσικότητα και το επαγγελματικό αποτέλεσμα στο χρώμα χαρίζει ομοιογένεια από τη ρίζα έως τις άκρες, υψηλή απόδοση του χρώματος με ένταση και διάρκεια, έντονη λάμψη και μεταξένια υφή στα μαλλιά σας.

Το γεγονός ότι η nature’s hair color δεν περιέχει PPD και τα παράγωγά της που είναι η βασική αιτία αλλεργιών στις βαφές καθώς επίσης αμμωνία, οινόπνευμα, ρεζορκινόλη, Parabens, προπυλενογλυκόλη και SLS, αποδεικνύεται η ασφάλεια που προσφέρει η ΑPIVITA στη βαφή των μαλλιών σας. Επίσης, το βιολογικά έλαια ηλίανθου, ελιάς, λεβάντας και τα εκχυλίσματα μελιού και δενδρολίβανου αποδεικνύουν την φυσικότητα της βαφής ενώ συγχρόνως ενυδατώνουν, τονώνουν, θρέφουν τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική προστασία και καταπράϋνση. Παράλληλα, με σεβασμό στο περιβάλλον, δεν περιέχουν ουσίες όπως παραφινέλαιο και σιλικόνες που δεν είναι βιοδιασπώμενες και το επιβαρύνουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.