ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το νέο επαναστατικό Liftactiv serum 10 της Vichy για τα μάτια και της βλεφαρίδες


9 Απριλίου 2013

Μεταμόρφωση ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας με μία μόνο σταγόνα.

Μία επαναστατική γνώση που ανακαλύφθηκε στα εργαστήρια της Vichy, βοηθά στην αναγέννηση ολόκληρης της επιδερμίδας . Το θηλώδες χόριο είναι το στρώμα του δέρματος που βοηθά στην αναγέννηση ολόκληρης της επιδερμίδας. Μια δραστικά διαφορετική, ιδιαίτερα εκσυγχρονισμένη φόρμουλα, μια επανάσταση στην απλότητα, που ανακαλύπτει εκ νέου την αντιγηραντική φροντίδα και πολλαπλασιάζει τη δράση των ουσιών με αποτέλεσμα μια εξαιρετική αίσθηση, μια φόρμουλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μία σταγόνα. Με τη εφαρμογή της κρέμας ενός μήνα τα μάτια μεταμορφώνονται πλήρως και οι βλεφαρίδες γίνονται ορατά πιο πυκνές. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή χαρίζει λάμψη και τέλος σας προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένο αποτέλεσμα lifting στα σημεία γύρω από το μάτι: στις ρυτίδες, στο πόδι της χήνας και στο περίγραμμα του ματιού.

Το Liftactiv serum 10 εκτός από τη φροντίδα που προσφέρει στα μάτια και τις βλεφαρίδες αποτελεί μια καλή βάση για την εφαρμογή make­up στα μάτια, η μάσκαρα και οι σκιές ματιών «γλιστρούν» καλύτερα, αυξάνοντας τη δύναμη παραμονής. Απορροφάται στιγμιαία και πλήρως από το δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.