ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Vichy:Η αντηλιακή προστασία ταυτίζεται με την απόλυτη ομορφιά!


8 Απριλίου 2013

DRY-TOUCH1.jpg

Οι νέες κρέμες προσώπου VICHY CAPITAL SOLEIL κάνουν την αντηλιακή προστασία ιδανική!

Η αποστολή του CAPITAL SOLEIL της VICHY ήταν πάντα η προστασία του «γενετικού κεφαλαίου» της επιδερμίδας, για αυτό και δικαιολογημένα είναι πρωτοπόρος στην προστασία από τον ήλιο. Ωστόσο, το CAPITAL SOLEIL αναγνωρίζει τη σημασία που έχει η απόλαυση κατά την εφαρμογή κι έτσι το 2013, το CAPITAL SOLEIL…επαναστατεί με νέες προτάσεις που θα κάνουν το αντηλιακό προσώπου καθημερινή επιθυμία, προσφέροντας:

  • Ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα : Με ένα βελτιστοποιημένο και ακόμη πιο αποτελεσματικό σύστημα φίλτρων με Mexoryl® που προστατεύει από όλες τις UV ακτίνες, ακόμη και τις UVA μεγάλου μήκους που επηρεάζουν τόσο το χόριο και την επιδερμίδα, αλλά και την κεράτινη στοιβάδα στην επιφάνεια του δέρματος, επιδεινώνοντας την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας μας, όλο το χρόνο!
  • Ακόμα υψηλότερη ανεκτικότητα : Με ειδικά σχεδιασμένες υποαλλεργικές φόρμουλες για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς paraben,εμπλουτισμένες με το Ιαματικό Νερό της Vichy.
  • Ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση απόλαυσης : Με ένα ευρύ φάσμα απολαυστικών υφών που παρέχουν βέλτιστη προστασία, λαμπερό μαύρισμα με λιγότερες ρυτίδες και κηλίδες.

Capital Soleil compact με τελείωμα πούδρας, SPF 30  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.