ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Dove: Επιλέξτε προϊοντική ανωτερότητα για το σώμα σας


26 Απριλίου 2013

Γιατί το δέρμα σου αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Το Dove, πιστό εδώ και χρόνια στην υπόσχεσή του να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες κάθε μέρα, έρχεται, σήμερα, να υπενθυμίσει το βασικό λόγο που το κάνει να ξεχωρίζει. Χωρίς να εγκαταλείπει την αποστολή του να αναδεικνύει την αληθινή ομορφιά που βρίσκεται μέσα σε κάθε γυναίκα, το Dove, φέτος, έρχεται να αποδείξει εμπράκτως την προϊοντική του ανωτερότητα και μας προσκαλεί να διαπιστώσουμε τη μοναδική σύνθεση των προϊόντων του. Το σαπούνι, το αφρόλουτρο και η λοσιόν σώματος σας προσφέρουν την κορυφαία φροντίδα, με διαφορά, για την κάθε γυναίκα, μετατρέποντας σε πραγματική απόλαυση την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας, διατηρώντας την υγιή, όμορφη και λαμπερή.

Σαπούνι Dove : Το κοινό σαπούνι φθείρει την επιδερμίδα. Το Dove είναι διαφορετικό. Σε αντίθεση με το κοινό σαπούνι, το σαπούνι Dove στηρίζεται στην τεχνολογία DEFI με φυσικά για την επιδερμίδα λιπίδια και ¼ ενυδατική κρέμα. Έτσι, το Dove δε φθείρει την επιδερμίδα όπως το κοινό σαπούνι. Αφρόλουτρο Dove: Το Dove δεν προκαλεί φθορά στο στρώμα της πρωτεΐνης σε αντίθεση με το απλό αφρόλουτρο. Τα αφρόλουτρα Dove με την προηγμένη τεχνολογία Nutrium MoistureTM, και την πιο ήπια σύνθεσή τους, συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να παραμείνει απαλή και λαμπερή. Λοσιόν σώματος Dove: Οι λοσιόν σώματος Dove, με το μοναδικό Deep Care Complex, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και τη θρέφουν σε βάθος, προσφέροντάς της λάμψη και απαλότητα που διαρκεί έως και 10 ημέρες. Διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη όλο το 24ωρο υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία ανάπλασής της.

Η λοσιόν σώματος Dove φροντίζει την επιδερμίδα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και την κάνει λεία και απαλή.

Το αφρόλουτρο Dove συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας βοηθώντας τη να παραμείνει απαλή και λαμπερή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.