ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

“HAIR OF THE YEAR 2013”: Η πρόκληση λάμψης από το Pantene PRO-V


3 Ιουλίου 2013

Εντυπωσιάστε με την εκτυφλωτική λάμψη των μαλλιών σας και διεκδικήσετε τον τίτλο "Pantene Pro-V Hair Of The Year 2013"!

 Το Pantene Pro-V προσκαλεί για μία ακόμη φορά τις Ελληνίδες σε μία Πρόκληση Λάμψης, σε ένα διαγωνισμό που θα αναδείξει τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά! Στο διαγωνισμό «Pantene Pro-V Hair of the Year 2013» που θα αναδείξει 3 λαμπερές νικήτριες: μία νικήτρια με μαλλιά με κανονική/χονδρή τρίχα, μία με μαλλιά με λεπτή τρίχα και μία νικήτρια με μαλλιά με βαμμένη τρίχα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουλίου και όλη η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του Pantene Pro-V στο FacebookΟι συμμετέχουσες θα πρέπει να ανεβάσουν μία φωτογραφία τους που να αναδεικνύει την εκτυφλωτική λάμψη των μαλλιών τους και να μοιραστούν ένα σχόλιο σχετικά με τους λόγους που επιλέγουν το Pantene Pro-V για την περιποίησή τους. Όλες οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες στη σελίδα του Pantene Pro-V έτσι ώστε ο κόσμος να ψηφίζει την αγαπημένη του φωτογραφία. Οι ψήφοι που θα συγκεντρωθούν θα αναδείξουν και τις 10 φιναλίστ! Επιπλέον, όλοι όσοι ψηφίζουν, θα μπαίνουν αυτόματα σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για ένα ipad mini.

 Οι 3 νικήτριες που θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή στον τελικό με την εκτυφλωτική λάμψη των μαλλιών τους, θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφησης για περιοδικό, θα συμμετάσχουν σε events και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωταγωνιστώντας σε videos του Pantene Pro-V.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.