ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Carroten: Baby Face & Cream


24 Ιουλίου 2013

Το παιχνίδι συνεχίζεται με Carroten Kids & Carroten Baby!

Το καλοκαίρι γινόμαστε όλοι παιδιά… γι’ αυτό το λόγο και το Carroten, το αντηλιακό που έχουμε ταυτίσει με τα καλοκαίρια μας, λάνσαρε ξανά φέτος την παιδική σειρά Carroten Kids με σούπερ καλοκαιρινή εμφάνιση και λαχταριστά αρώματα γρανίτας και τσιχλόφουσκας! Με πέντε εξειδικευμένα προϊόντα υποαλλεργικά, χωρίς paraben, δερματολογικά ελεγμένα & εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό, τα παιδιά μπορούν να γίνουν κολλητοί φίλοι με τον ήλιο και την θάλασσα. Οι εκπλήξεις όμως του Carroten για τους γονείς δεν σταματούν εδώ! Το Carroten δημιούργησε το Carroten Baby & Face Cream SPF 50 για μωρά και για νήπια από 3 – 36 μηνών. Ιδανικό για να συντροφεύει κάθε μικρό κολυμβητή στις πρώτες του βουτιές καθώς είναι κλινικά ελεγμένο, εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό, χωρίς paraben και υποαλλεργικό.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Carroten με την εταιρεία Feelgood διοργανώθηκε μία πρώτη προβολή στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη στα μέσα Ιουνίου της νέας ταινίας της Disney / Pixar Monsters University (Μπαμπούλες Πανεπιστημίου) αποκλειστικά για τους μικρούς του φίλους και για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά! Τα Carroten Kids & το Carroten Baby γιόρτασαν την έξοδο της νέας ταινίας και υποδέχτηκαν τους μικρούς τους φίλους στα Village at the Mall Athens & στα Village Cosmos (Θεσσαλονίκη) και τους χάρισαν μία αξέχαστη 3D κινηματογραφική εμπειρία. Γιατί στον ήλιο φοράμε πάντα το «Μπαμπουλιακό» μας!

carroten1

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.