ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Νέα δερμοκαλλυντικά προϊόντα Youth Lab. από την Dermocosmetics


23 Οκτωβρίου 2013

Δερματολογικά ελεγμένες και χωρίς parabens φόρμουλες για την ενυδάτωση του δέρματος από τη σειρά προϊόντων Youth Lab.

Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στον τομέα της Ιατρικής-Αισθητικής, η εταιρεία Dermacon έχει δημιουργήσει όλα ατά τα χρόνια επιτυχημένες αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους καλλυντικών όπως η Murad, αλλά και με κορυφαίουν κατασκευαστές μηχανημάτων και εξοπλισμού, όπως η Silhouet-Tone, Energist κ.α. κερδίζοντας το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

youth_lab

Oxygen Moisture Cream SPF10, για κανονικές επιδερμίδες.

Τα Youth Lab είναι τα νέα δερμοκαλλυντικά προϊόντα, μια φρέσκια πρόταση στον χώρο της ομορφιάς και κυρίως μια αμιγώς ελληνική προσπάθεια, που υλοποιήθηκε μόλις στις αρχές του 2013. Μέσα από συνεργασίες με ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια δημιουργήθηκαν οι τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες των Youth Lab., από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη γήρανση μέσα από μία σύγχρονη οπτική, όπως είναι η επαναφορά και το σταδιακό "χτίσιμο" της νεότητας του δέρματος. Η συλλογή της Youth Lab. απαρτίζεται από 13 βασικά προιόντα, καθαριστικές και ενυδατικές συνθέσεις, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, αντιγηραντική κρέμα ματιών και προσώπου αντίστοιχα, προϊόντα φροντίδας του σώματος και τέλος, αντηλιακά προϊόντα.

youth_lab_1

Wrinkles Erasure Cream SPF10, για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα Youth Lab. διατίθενται μέσω των επιλεγμένων ινστιτούτων Αισθητικής, σε όλη την Ελλάδα και μέσω του e-shop στο www.youthlab.com.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.