ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ένας ορός προσαρμοσμένος στην καθημερινότητα από τη Vichy


11 Νοεμβρίου 2013

IDEALIA-LIFE-SERUM-37€.jpg

Idealia Life Serum για λαμπερή επιδερμίδα, μείωση των δυσχρωμιών, ξεκούραστα χαρακτηριστικά και σύσφιξη πόρων.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τον τρόπο ζωής της καθημερινότητας, η Vichy δημιούργησε έναν νέο ορό για τη επιδερμίδα που για πρώτη φορά είναι ικανός να “σβήσει” τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα και να την προστατεύει. Το άγχος, η κούραση, η έκθεση στον ήλιο, η ατμοσφαιρική ρύπανση, o καπνός από τα τσιγάρα και η μη ισορροπημένη διατροφή γίνονται άμεσα ορατές στην επιδερμίδα των γυναικών. Ο τρόπος ζωής και η αλληλεπίδρασή μας με το περιβάλλον, επιταχύνει την επιφανειακή αλλά και τη σε βάθος γήρανση της επιδερμίδας μας και μεταβάλει την ποιότητά της.

Ο νέος, ενισχυμένος ορός Idealia Life Serum δοκιμασμένος σε 5 κλινικές μελέτες και βασισμένος στην ένωση 2 ισχυρών μορίων που ενεργούν διαδοχικά για την αποκατάσταση των ορατών επιπτώσεων και προστασία της επιδερμίδας από τους παράγοντες της καθημερινότητας είναι εδώ από τη Vichy για να δώσει μία νέα πνοή στην κουρασμένη και επιβαρυμένη επιδερμίδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.