ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

2 σημαντικά Βραβεία για την Oriflame


10 Ιανουαρίου 2014

Διακρίθηκε στα Environmental Awards 2014.

Δύο μεγάλες διακρίσεις που επιβεβαιώνουν τον σεβασμό της Oriflame προς τον άνθρωπο και τη φύση, ο οποίος αποτελεί θεμελιώδη αρχή της λειτουργίας της και αντικατοπτρίζεται στην κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική και δράση της.

Συγκεκριμένα, η Oriflame βραβεύτηκε στις κατηγορίες:

1. Sustainable Business – για την εφαρμογή των αρχών της αειφορίας σε όλο το πλέγμα των δραστηριοτήτων της ως εταιρεία.

2. Sustainable Procurement - για την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων εφοδιασμού, μεταφορών, υλών και συσκευασιών.

Βαλεντίνη Κυριακίδου Oriflame PR& Image Manager, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, Δημήτρης Δημακόπουλος Oriflame Operations Director

Η Βαλεντίνη Κυριακίδου, Oriflame PR& Image Manager, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης και ο Δημήτρης Δημακόπουλος, Oriflame Operations Director.

Τα βραβεία παρέλαβε ο Operations Director της Oriflame Ελλάδας, Δημήτρης Δημακόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι η Oriflame από την εποχή που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, εμφορούμενη από το πνεύμα των ιδρυτών της αλλά και από την Σουηδική της καταγωγή, ενεργούσε πάντα με γνώμονα την αειφορία, ανακυκλώνοντας υλικά, επιλέγοντας φυτικές πρώτες ύλες για τα προϊόντα της και εξοικονομώντας ενέργεια σε όλες τις δραστηριότητες παραγωγής της αλλά και της εφοδιαστικής της αλυσίδας "Για εμάς στην ORIFLAME", τόνισε, " ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι κουλτούρα αλλά και κριτήριο ποιότητας". Σκοπός του θεσμού αυτού -που πραγματοποιείται για 2η χρονιά από την Boussias Communication και το Plant Management- είναι η επιβράβευση και ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών των εταιρειών για το περιβάλλον και την αειφορία.

5149

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.