ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το πρώτο πινέλο με πούδρα για τα μαλλιά


28 Φεβρουαρίου 2014

Από τον Shu Uemura.

Η τέχνη του make up δεν είναι τελικά η μόνη που ξέρει καλά ο Ιάπωνας Shu Uemura. Πλέον έχει μπει δυναμικά στον χώρο του hairstyling, λανσάροντας τελευταία ένα πρωτοποριακό προϊόν για τα μαλλιά. Το Volume Maker είναι το πρώτο πινέλο με πούδρα για εντυπωσιακό όγκο στα μαλλιά.

Volume Maker

Αν λοιπόν είστε από τις γυναίκες που αγαπούν τα πλούσια με όγκο μαλλιά, τότε το Volume Maker θα γίνει το αγαπημένο σας προϊόν. Αν και η πούδρα είναι λευκή, με απαλή υφή, χάρη στην τεχνολογία με πολυμερή στην οποία είναι βασισμένη είναι αόρατη σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών.

Η χρήση του είναι πολύ απλή και η δοσολογία είναι καθορισμένη. Πιέστε το κουμπί μία φορά και η κατάλληλη ποσότητα θα βρίσκεται στα μαλλιά σας, τα οποία πρέπει να είναι στεγνά πριν τη χρήση. Αφού λοιπόν τοποθετήσετε την πούδρα στις ρίζες των μαλλιών, ξεκινήστε να κάνετε απλές κινήσεις με τα δάχτυλά σας για να πάει στα σημεία που θέλετε. Ο όγκος των μαλλιών εξαρτάται από εσάς. Ανάλογα με την ποσότητα τα μαλλιά σας θα πάρουν και τον αντίστοιχο όγκο.

Extra tip: Αν θέλετε να ακόμα περισσότερο όγκο κρεπάρετε με χτένα την περιοχή με την πούδρα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού τα μαλλιά αποκτούν άμεσα όγκο με δυνατό κράτημα και χτένισμα με διάρκεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.