ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το νέο Terre d'Hermes Limited Edition 2014


9 Απριλίου 2014

HERMES.jpg

Από τον διάσημο γαλλικό οίκο.

Ο οίκος Hermes υποστηρίζει δυναμικά το κύρος του, και φέρνει στην αγορά ένα νέο μπουκάλι για το Terre d’ Hermes, διατηρώντας πάντα τα βασικά στοιχεία της αρχικής φιάλης, που σχεδίασε ο Philippe Mouquet. Πρόκειται για μια συναρπαστική 3D κατασκευή, που δημιουργεί μια πιο σύνθετη εικόνα για το μπουκάλι, αφού αν ενωθούν δύο ξεχωριστά μπουκάλια Terre d' Hermes, θα σχηματίσουν τα χαρακτηριστικό H. Το συγκεκριμένο προϊόν θα είναι διαθέσιμο και για τις δύο εκδόσεις, δηλαδή και σε eau de toilette και σε eau de parfume.

Η eau de toilette έκδοση προσφέρει ένα ανθεκτικό αλλά και εκλεπτυσμένο άρωμα, που συνδυάζει την εντυπωσιακή πικρή μυρωδιά του γκρέιπφρουτ με αυτή των πορτοκαλιών. Ενώ η έκδοση eau de parfume, προσφέρει την πιο έντονη εκδοχή του toilette, συνδυασμένη με το άρωμα της μέντας. Το Terre d’ Hermes είναι ένα καθαρό, φρέσκο και αισθησιακό άρωμα που προσφέρει δυναμισμό και στιλ σε κάθε γυναίκα.

Το νέο Terre d’ Hermes θα το βρείτε στην αγορά από τα μέσα Απριλίου 2014.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.