ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Bridal Collection από την Essie


2 Μαΐου 2014

0985029910128544e7734f79082ed893.jpg

Είτε είστε μέλλουσα νύφη ή απλά ερωτευμένη με τα απαλά χρώματα, αυτές οι αποχρώσεις θα σας οδηγήσουν σίγουρα στα σκαλιά της εκκλησίας! Είναι η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου! Σε όλο τον κόσμο, ακούς να χτυπάνε οι καμπάνες. Η αγάπη σε εμπνέει και ένα πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι είναι η απόλυτη εικόνα του ρομαντισμού. Ο ενθουσιασμός της στιγμής είναι πάντα τόσο ξεχωριστός.

0985029910128544e7734f79082ed893 Όπως το να βρεις τον ιδανικό άντρα, έτσι και η επιλογή του σωστού χρώματος για τα νύχια είναι σημαντική για αυτή την ευτυχισμένη περίσταση. Από το πιο όμορφο μπλε, μέχρι την πιο απαλή και διάφανη απόχρωση, τα εκλεπτυσμένα νυφικά χρώματα δεν είναι μόνο τέλεια για την ημέρα του γάμου, αλλά και για τη δημιουργία μιας όμορφης εικόνας σε συνδυασμό με το νέο δαχτυλίδι αρραβώνων. Όταν τα χέρια σας είναι το κέντρο της προσοχής όλων, η μέρα του αρραβώνα είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα άψογο μανικιούρ.

essieΟι αποχρώσεις είναι τέσσερις:

  • meet the parents – δροσερό chambray μπλε
  • got engaged! – ζεστή nude ροζ απόχρωση με ασημένιο glitter
  • love every minute – χαρούμενο φραουλένιο κοραλλί
  • she said yes – κομψή διαφανής λευκή απόχρωση με διακριτικό ασημένιο λαμπύρισμα

Η νέα essie Bridal collection κυκλοφορεί από αρχές Μαΐου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.