ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Άψογη επιδερμίδα με ιατρική υπογραφή


26 Μαΐου 2014

Με μία θαυματουργή σειρά καλλυντικών που προκύπτουν από την ένωση ομορφιάς, επιστημονικής καινοτομίας και ιατρικής εξειδίκευσης.

Την πολύτιμη κλινική εμπειρία ετών αξιοποίησε το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου “Υγεία”, δημιουργώντας μία καλλυντική σειρά με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, η οποία προάγει την υγεία της επιδερμίδας χαρίζοντάς της λάμψη και νεανικότητα. Προϊόντα που αφορούν στο πρόσωπο και στο σώμα, στοχεύουν σε συγκεκριμένα σημεία και δίνουν λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όσον αφορά την προσωπική τους ομορφιά.

Η σειρά της Beatific καλύπτει τις ανάγκες του προσώπου με κρέμες για πρόσωπο και μάτια, serums και exfoliators αλλά δεν ξεχνά το σώμα. Ενόψει καλοκαιριού το σώμα και κυρίως συγκεκριμένα σημεία έρχονται στο προσκήνιο. Γλουτοί και μπράτσα είναι πρώτα στη λίστα της περιποίησης και η Beatific έχει τη λύση. Δύο εξειδικευμένα προϊόντα, το Arm Shaping για την σύσφιξη και σμίλευση των μπράτσων κι το Buttock Uplift για την σύσφιξη και την ανόρθωση των γλουτών είναι ικανά να δώσουν νεανική όψη και σφριγηλότατα ακόμα και σε αυτά τα δύσκολα σημεία.

Γνωρίστε τα προϊόντα της σειράς και βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες:

[gallery-341181]

Βρείτε τις στο beatific.gr καθώς στο "Υγεία" και το "Μητέρα" και για λίγες ημέρες ακόμα με έκπτωση 30%!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.