ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ατίθασα μαλλιά; Βρείτε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσετε


9 Σεπτεμβρίου 2014

Τα ατίθασα μαλλιά είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές από εμάς. Άλλες σε μεγάλο βαθμό κι άλλες λιγότερο αλλά δε παύει να είναι ένα εμπόδιο για να έχουμε άψογη εμφάνιση. Μπορεί το καλοκαίρι να είχαν τη δική τους γοητεία αλλά τώρα η επιστροφή στην πόλη απαιτεί επαναφορά στην καθημερινότητα.

Πως όμως θα τιθασεύσουμε τα μαλλιά που φριζάρουν; Τρόποι υπάρχουν αρκετοί, το ζήτημα όμως είναι η αποτελεσματικότητα και μάλιστα όσο πιο άμεσα γίνεται. Ως συνήθως τα μαγικά μπουκαλάκια της Kérastase έχουν τη λύση. Η νέα σειρά Discipline είναι εδώ για να δώσει τέλος στα ατίθασα μαλλιά, όπως εξάλλου μαρτυρά και το όνομά της. Πειθαρχημένα μαλλιά γεμάτα υγεία!

Discipline

Πρόκειται για μία καινοτομία της Kérastase που χαρίζει πειθαρχία, anti-frizz & έλεγχο στα ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν και οι γυναίκες αδυνατούν να διαχειριστούν. Η Discipline της Kérastase προσφέρει θεραπεία σε 2 επίπεδα, πρώτο αυτό του κομμωτηρίου κι έπειτα στο σπίτι από εμάς τις ίδιες.

Επίπεδο 1:

Ακολουθώντας το λεγόμενο πρωτόκολλο Discipline που εφαρμόζεται από τα χέρια του επαγγελματία-κομμωτή και διατηρείται με προϊόντα φροντίδας για το σπίτι η κάθε μία θα απολαμβάνει μοναδική πειθαρχία και anti-frizz αποτέλεσμα με διάρκεια για 10 λουσίματα. Ο συνδυασμός της προ-κερατίνης και ενός πολυμερούς επιφανειακής αναπλήρωσης που περιέχουν τα προϊόντα εξασφαλίζει χωρίς καμία χημική εργασία, εύκολο & γρήγορο χτένισμα και ταυτόχρονα μαλλιά που διατηρούν την ελευθερία κίνησής τους χωρίς να φριζάρουν.

Επίπεδο 2:

Η περιποίηση στο σπίτι είναι απλή και μπορούμε εύκολα να την κάνουμε μόνες μας αφού πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά με το κατάλληλο bain είτε για πολύ ευαισθητοποιημένα μαλλιά χωρίς θειικά άλατα, είτε για όλους τους τύπους μαλλιών, μια μάσκα και ένα anti-frizz spray, το Fluidissime που δεν ξεβγάζεται και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα & λαμπερά.

Για άψογο αποτέλεσμα καλό θα ήταν να συνδυαστούν τα δύο επίπεδα. Ωστόσο, η χρήση της σειράς περιποίησης για το σπίτι εγγυάται προστασία από την υγρασία έως 72 ώρες!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.