ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Διατηρείστε την νεανικότητα και τη λάμψη των ματιών σας


17 Οκτωβρίου 2013

ANR-Eye_Model-Visual_Arizo.jpg

Τα μάτια λένε ότι είναι ο καθρέφτης της ψυχής και μάλλον έχουν δίκιο. Ταυτόχρονα όμως αποτελούν κι ένα από τα πιο ευαίσθητα και εκτεθειμένα σημεία το προσώπου. Επομένως τα μάτια είναι εκείνα που μαρτυρούν τόσο την ηλικία όσο και την κούραση. Η Estée Lauder κατανοώντας ότι η λάμψη είναι το μυστικό για μάτια με πιο νεανική εμφάνιση, ανέπτυξε το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II για να ξαναζωντανέψει τη νεανική φωτεινότητα των ματιών. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη σύνθεση περιποίησης που αξιοποιεί στο μέγιστο τη δύναμη της νύχτας για να αποκαταστήσει την πολύτιμη λάμψη των ματιών.

ANR+Eye+Gel+Product+on+White_Global_Expires+July+'15

Στόχος του Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II είναι να δράση ενάντια στους 3 παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τα μάτια: την κούραση, τη μόλυνση και την ηλικία. Η δράση του είναι διπλή αφού φροντίζει την περιοχή τόσο κατά τη διάρκεια τη ημέρας όσο και τη νύχτα.

Η ισχυρή νυχτερινή δράση του στοχεύει στη φθορά που μπορεί να προκαλέσει γήρανση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών με την ισχυρή Τεχνολογία ChronoluxCB™ και στην αντιμετώπιση της ρύπανσης με ολοκληρωμένη τεχνολογία επιδιόρθωσης. Επιπλέον δρα καταπραϋντικά όσον αφορά στην κούρασή τους.

Λόγω της μέγιστης αξιοποίησης της κυτταρικής επιδιόρθωσης τη νύχτα, οι φυσικοί μηχανισμοί προστασίας του δέρματος στην περιοχή των ματιών ενισχύονται, συμβάλλοντας έτσι στην εξουδετέρωση των ορατών επιπτώσεων των επιβλαβών επιθέσεων που αντιμετωπίζει το δέρμα καθημερινά. Με αυτό τον τρόπο, το Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II προσφέρει καθημερινή πρόληψη και συνεχή ενυδάτωση της περιοχής των ματιών όλη μέρα. Εξουδετερώνει το 90% των ελεύθερων ριζών, τις οποίες οφείλεται η φθορά της επιδερμίδας και χάρη στα ζωτικά επίπεδα υαλουρονικού οξέος το δέρμα αξιοποιεί στο μέγιστο τους φυσικούς μηχανισμούς επιδιόρθωσης. Αφήνει μία αίσθηση άνεσης όλη μέρα αφού συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη δέσμευση της υγρασίας, ανακουφίζοντας αμέσως και καταπραΰνοντας την περιοχή.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.