ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ξυπνήστε κάθε μέρα με το πιο όμορφο δέρμα


20 Οκτωβρίου 2014

ANR-Eye-Serum-Product-on-White_Global_Expires-July-15.jpg

Η φωτεινότητα των ματιών είναι μία αντανάκλαση του τι συμβαίνει βαθιά στο δέρμα, και κατά συνέπεια, είναι το απόλυτο μέτρο για τη συνολική νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας. Εάν θέλετε να αποκτήσετε ξανά το νεανικό φως των ματιών σας, η Estée Lauder, ανέπτυξε το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II. Η νέα αυτή σύνθεση μειώνει δραματικά την εμφάνιση όλων των βασικών σημείων της γήρανσης.

Το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II, αξιοποιεί στο μέγιστο τη δύναμη της νύχτας, για να ξαναζωντανέψει τη νεανική λάμψη των ματιών. Εξοπλισμένο με την προηγμένη, αποκλειστική Τεχνολογία ChronoluxCB™ επιδιορθώνει, προλαμβάνει και καταπραΰνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

ANR+Eye+Serum+Product+on+White_Global_Expires+July+'15

Ο στόχος του ΝΕΟΥ Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II είναι να επιδιορθώσει την φθορά που προκαλεί η γήρανση στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, η οποία είναι 40% πιο λεπτή από ό,τι στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αντιμετωπίζοντας κάθε κύριο ορατό σημάδι γήρανσης - λεπτές γραμμές, το πόδι της χήνας, μαύρους κύκλους, «σακούλες»/πρήξιμο και ανομοιογενή υφή - αυτή η σύνθεση πολύπλευρης δράσης αποκαθιστά το φυσικό φως των ματιών, για κάθε γυναίκα, κάθε μέρα.

Το δέρμα φαίνεται  πιο νεανικό, λείο και ενυδατωμένο σε μόλις 4 εβδομάδες. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη σύνθεση περιποίησης, που αξιοποιεί στο μέγιστο τους φυσικούς μηχανισμούς επιδιόρθωσης, ενώ περιορίζει την εμφάνιση ορατής φθοράς, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.