ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μία ξεχωριστή περιποίηση από την Darphin


5 Νοεμβρίου 2014

ESSENTIAL-OIL-ELIXIRS_NIAOULI-OIL-ELIXIR.jpg

Μία εταιρία καλλυντικών, καινοτόμα στα αιθέρια έλαια και τη χρήση της για την προσωπική περιποίηση παρουσιάζει το THE REVITALIZING OIL. Η Darphin, εφαρμόζοντας την πολύχρονη τεχνογνωσία των εργαστηρίων της πάνω στη σύνθεση φυτικών και αιθέριων ελαίων, δημιούργησε ένα προϊόν κατάλληλο για να περιποιηθεί το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά.

Το THE REVITALIZING OIL είναι ικανό να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές από εμάς, που επιθυμούν ότι καλύτερο για την προσωπική τους περιποίηση. Αποτελεσματικό και αισθησιακό, το εξαιρετικό 3 σε 1 έλαιο της Darphin παντρεύει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης για να προσφέρει ορατά αποτελέσματα και τέλεια απόλαυση.

ESSENTIAL OIL ELIXIRS_NIAOULI OIL ELIXIR

Εκλεκτά  εκχυλίσματα φυτών, λουλουδιών και καρπών από όλο τον κόσμο αποτελούν - προσεκτικά ισορροπημένα- βασικά συστατικά της σύνθεσης του REVITALIZING OIL, με αποτέλεσμα άμεση θρέψη, λάμψη και αναζωογόνηση. Περιέχει 4 αιθέρια έλαια και 9 πολύτιμα φυτικά έλαια συνδυασμένα με τέχνη, για να προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών κάθε εποχή του χρόνου.

Σύμφωνο με τις σύγχρονες ανάγκες τη καθημερινότητας μίας σύγχρονης γυναικάς, το THE REVITALIZING OIL διευκολύνει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και της χαρίζει όχι μόνο λαμπερό δέρμα σε πρόσωπο και σώμα αλλά και υγιή μαλλιά.

Extra tip: Για να απολαύσετε εξ’ ολοκλήρου το REVITALIZING OIL, ακολουθήστε την ιεροτελεστία της Darphin για την εφαρμογή του στο πρόσωπο. Ρίξτε στην παλάμη σας 5 σταγόνες από το έλαιο, τρίψτε τις παλάμες μεταξύ τους, φέρτε τις κοντά στη μύτη σας, εισπνεύστε και εφαρμόστε με καθοδικές κινήσεις στο πρόσωπο, καταλήγοντας στο λαιμό σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.