ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο όμιλος NOTOS COM πραγματοποιεί μεγάλο pre-Christmas BEAUTY BAZAAR


20 Νοεμβρίου 2014

Επώνυμα καλλυντικά σε εκπληκτικές τιμές και μόνο για λίγες μέρες!

Ο όμιλος NOTOS COM οργανώνει για ακόμα μία φορά μεγάλο BAZAAR καλλυντικών, στις εγκαταστάσεις του NotosOutlet Μενεξέδων 6, Κάτω Κηφισιά, από την Τετάρτη 26/11/2014 μέχρι και την Τρίτη 2/12/2014 (την Κυριακή 1/12 θα είναι κλειστά). Στο Bazaar θα διατίθενται προϊόντα από τους πιο γνωστούς, δημοφιλείς οίκους καλλυντικών της αγοράς (Bulgari, Clarins, Givenchy, Guerlain, Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler, Moschino, Versace, Elizabeth Arden, Juicy Couture, Fendi, Loewe, Kenzo, Sensai, Sisley, Max Factor, Revlon, κλπ) σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές που θα σας καταπλήξουν! Αρώματα, είδη μακιγιάζ και κρέμες περιποίησης σε μεγάλη ποικιλία θα διατίθενται στον 1ο όροφο του Notos Outlet (Τηλ Επικοινωνίας: 211 1887341).

prosklish ff

Ώρες λειτουργίας του BAZAAR:

  • Καθημερινές: 12,00 - 20,00
  • Σάββατο: 10,00 – 18,00

Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιούνται με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας (notosplusVisa ή Mastercard, Diners, American Express). Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης σε 6 άτοκες δόσεις.

To shopping γίνεται απόλαυση και στο Notos Outlet , χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.