
Έχοντας σαν κύριο μέλημα της την ανάπτυξη των επαγγελμάτων ομορφιάς και ιδιαίτερα της κομμωτικής τέχνης, η L’OREAL PROFESSIONAL PRODUCTS διοργανώνει το 1ο L’OREAL SCHOOL FESTIVAL, με σκοπό τη στήριξη σπουδαστών επαγγελμάτων κομμωτικής τέχνης και καλλωπισμού.Το 1ο L’OREAL SCHOOL FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, στην έδρα της L’OREAL HELLAS, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 39Α,στη Νέα Ιωνία, και αφορά όλους τους σπουδαστές σχολών κομμωτικής τέχνης, αισθητικής, μακιγιάζ και περιποίησης άκρων, σε όλη την Ελλάδα.Κατά τη διάρκεια του L’OREAL SCHOOL FESTIVAL, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές επαγγελματικά προϊόντα ποιότητας για την πρακτική τους εξάσκηση.
Οι σπουδαστές αυτοί αποτελούν το μέλλον των επαγγελμάτων ομορφιάς και οφείλουμε να τους στηρίξουμε.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για τη στήριξη και τη συνεργασία σας σε αυτή μας την προσπάθεια.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:
- Ευριπίδη Γουργουλίδη 2106188562 και [email protected]
- Δέσποινα Γιαχάκη, 2106188631 και [email protected]
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.
Διαβάζονται Τώρα
- Σεπτέμβριος: 4 ζώδια ανοίγουν νέο κεφάλαιο στη ζωή τους - Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη
- Όσοι έχουν υψηλό EQ χρησιμοποιούν αυτή την απλή ερώτηση για να σκέφτονται καθαρότερα και να βρίσκουν νόημα στη δουλειά και τη ζωή
- Η Ρόζι Χάντινγκτον με pantless look στη νέα καμπάνια της είναι ο λόγος που ανυπομονούμε να κατεβάσουμε τα δερμάτινά μας