ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο έξυπνος τρόπος για νεανική όψη χωρίς νυστέρι


1 Απριλίου 2015

Arm-shaping-E.jpg

Είναι γνωστό ότι ο χειρότερος εχθρός της γυναίκας είναι η γήρανση. Οι περισσότερες βρισκόμαστε σε μία διαρκή αναζήτηση της λύσης για την αντιμετώπιση του γερασμένου δέρματος. Κρέμες, επεμβατικές ή μη μέθοδοι κι ότι άλλο θα μπορούσε να υποσχεθεί νεανική όψη μας απασχολούν πριν ακόμα εμφανιστούν οι πρώτες ρυτίδες.

Πως θα σας φαινόταν όμως μία άμεση κι αποτελεσματική λύση; Και δεν εννοούμε το νυστέρι!

Τα πρώτα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης εμφανίζονται στο πρόσωπο και τα μπράτσα. Το δέρμα σταδιακά χάνει την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα να χαλαρώνει και να εμφανίζονται ρυτίδες και γραμμές. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσουμε επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Δύο “μαγικά” προϊόντα από την Beatific, σχεδιασμένα να δρουν αποτελεσματικά, στοχεύοντας στην πηγή του προβλήματος προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για νεανική όψη και λάμψη της επιδερμίδας. Ενισχυμένα με εξαιρετικούς αντιγηραντικούς παράγοντες, θρεπτικά συστατικά ουσιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και ισχυρά στοιχεία λάμψης είναι ικανά να  χαρίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα, όμοια με αυτό μίας επεμβατικής μεθόδου.

Youth elixir E

Ο ορός προσώπου Youth Elixir ενεργεί σε βάθος και χάρη στο προηγμένο αντιγηραντικό σύμπλεγμα “Youthgene ProC” της Beatific δρα ενάντια στην διαδικασία γήρανσης ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα, ο ορός νεότητας Youth Elixir στοχεύει στη σύσφιξη του περιγράμματος του προσώπου, σβήνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και διορθώνει την πυκνότητά του.

Arm shaping E

Επιπλέον, η κρέμα Arm Shaping αδυνατίζει το εσωτερικό μέρος του μπράτσου που συνήθως εμφανίζει σημάδια χαλάρωσης, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και μορφοποιεί.

Όταν η ομορφιά ενώνεται με την επιστημονική καινοτομία και την ιατρική εξειδίκευση τα αποτελέσματα  είναι θαυματουργά!

Info: Τα προϊόντα διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία ( Υγεία & Μητέρα ) και online  www.beatific.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.