ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα 6 καλύτερα συστατικά που καίνε λίπος και αδυνατίζουν


14 Απριλίου 2015

Αν ψάχνετε τα προϊόντα που θα έχουν αληθινό αποτέλεσμα ξεκινήστε να διαβάζετε την ετικέτα. Αυτά τα συστατικά είναι τα καλύτερα για να κάψετε λίπος, να αδυνατίσετε, να χάσετε πόντους από την περιφέρεια και να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα.

Το boxpharmacy.gr σας προτείνει:

1. Σημύδα για αποτοξίνωση Η νέα τάση μετά το νερό καρύδας είναι το νερό σημύδας. Περιέχει σε αφθονία αντιοξειδωτικά, ηλεκτρολύτες, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Επίσης, περιέχει σαπωνίνες, χημικές ενώσεις που βρίσκονται στα φύλλα σημύδας φαίνεται ότι μειώνουν τη χοληστερόλη. Η σημύδα βοηθά στην απέκκριση των τοξινών και καταπολεμά την κατακράτηση. Εκτός από αποτοξίνωση αντιμετωπίζει τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα και ενισχύει τον μεταβολισμό. Μάλιστα η βιομηχανία ομορφιάς αναγνωρίζοντας τα οφέλη της τη χρησιμοποιεί σε σειρές περιποίησης της επιδερμίδας.

Δοκιμάστε τον Χυμό Σημύδας της Weleda. Μία κουταλιά της σούπας 2-3 φορές την ημέρα αραιωμένη σε νερό, τσάι, γιαούρτι ή χυμό για μια περίοδο τουλάχιστον 4-6 βδομάδων θα αποτοξινώσει το δέρμα σας, θα το κάνει λαμπερό ενώ θα βοηθήσει στο αδυνάτισμα.

2. Πράσινος καφές για απώλεια βάρους Ο πράσινος καφές δεν είναι τίποτα άλλο από τους κόκκους που δεν έχουν ψηθεί. Το ψήσιμο του καφέ μειώνει τα αποθέματα του χλωρογενικού οξέος. Γι’ αυτό και οι κόκκοι του πράσινου καφέ έχουν υψηλότερα επίπεδα χλωρογενικού οξέος. Το χλωρογενικό οξύ προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές παθήσεις, τον διαβήτη ενώ βοηθά στην απώλεια βάρους.

Δοκιμάστε τον Green Coffee της Ηealth Αid Είναι εκχύλισμα πράσινου καφέ με ευεργετική δράση στην καύση του λίπους και με αντιοξειδωτική δράση κατά των ελεύθερων ριζών και του στρες.

3. Φραγκοσυκιά για μείωση πόντων Η ουσία Litramine προέρχεται από το κακτώδες φύλλο της φραγκοσυκιάς και την ακακία. Αυτό το παντεταρισμένο σύμπλεγμα με αναλογία αδιάλυτων και διαλυτών ινών που εμπεριέχει μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της τόσο στην απώλεια βάρους, όσο και στη μείωση πόντων της περιφέρειας της μέσης. Πώς επιτυγχάνεται η δράση της; Μέσω της φυσικής δέσμευσης και αποβολής σημαντικού μέρους του λίπους της τροφής, ενώ προάγει τον κορεσμό.

Δοκιμάστε το XLS Medical Fat Binder της Omega Pharma που περιέχει Litramine, μια μοναδική ουσία από φυτικές ίνες, η οποία είναι εμπλουτισμένη από τις λιποδιαλυτές βιταμίνες Α, D και Ε

4. Αφρικανικό μάνγκο: για υγιές αδυνάτισμα Συγκαταλέγεται στην κατηγορία των superfoods και είναι ένα από τα φρούτα που έκανε γνωστά λόγω των ευεργετικών του ιδιοτήτων ο διάσημος γιατρός Dr Oz. Εκτός από την απώλεια βάρους, ρίχνει και τις τιμές της χοληστερίνης. Σύμφωνα με δημοσιευμένη μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό Lipids in Health and Disease, μελετήθηκε η επίδραση που έχει το IGOB131, εκχύλισμα από το κουκούτσι τού Αφρικανικού Μάνγκο, στο σωματικό τους βάρος, στο λίπος τού σώματος και στην περιφέρεια της μέσης υπέρβαρων και παχύσαρκων εθελοντών. Βρέθηκε λοιπόν ότι οι εθελοντές που λάμβαναν εκχύλισμα του φρούτου αυτού 30 λεπτά πριν από τα γεύματά τους, έχασαν 6,1 εκατοστά από την περίμετρο της μέσης τους, και 4,6 εκατοστά από τα ισχία τους, ενώ σημειώθηκε σημαντική πτώση στα επίπεδα της χοληστερόλης LDL, των τριγλυκεριδίων και στα επίπεδα της γλυκόζης.

Δοκιμάστε το Size One PREMIUM formula της Power health. Αξιοποιεί ένα φυσικό συστατικό, το εκχύλισμα από το κουκούτσι τού Αφρικανικού Μάνγκο, ένα εξωτικό φρούτο, το οποίο σύμφωνα με κλινικές μελέτες αποδεικνύεται εξαιρετικός σύμμαχος και σας βοηθάει να χάσετε κιλά, λίπος και πόντους.

5. GP4G: Χτυπά το λίπος βράδυ! Σύμφωνα με τις αρχές της χρονοβιολογίας, η αποθήκευση του λίπους στον οργανισμό γίνεται το βράδυ. Ωστόσο, ανακαλύφτηκε το GP4G, το οποίο μπλοκάρει τη λιπογένεση και την αντιστρέφει μειώνοντας έτσι κυτταρίτιδα και πόντους σε δυο βδομάδες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πώς γίνεται αυτό; Το GP4G μετατρέπεται σε ΑΤΡ-Τριφοσφωρική αδενοσίνη ένα συστατικό που δραστηριοποιεί την αποδέσμευση του λίπους από τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Δοκιμάστε το Elancyl, Cellu Slim Night. Με εκχύλισμα Κεκρόπιας και Καφεΐνη και το booster νύχτας GP4G. Κλινικά αποδεδειγμένο αδυνάτισμα και λείανση της όψης φλούδας πορτοκαλιού από τη 14η νύχτα.

6. CLA: το συστατικό που επιταχύνει το μεταβολισμό Πρόκειται για ένα πολυακόρεστο, συζευγμένο λιπαρό οξύ που είναι απαραίτητο στη διατροφή μας αφού ο οργανισμός δεν μπορεί να το συνθέσει από μόνος του. Έρευνες έχουν δείξει πως μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σωματικού λίπους και να αυξήσει τα επίπεδα της σωματικής άλιπης μάζας. Επίσης, τονώνει τους μύες επιταχύνοντας τον μεταβολισμό και βοηθά τη γλυκόζη του αίματος να εισχωρήσει στα κύτταρα αποτρέποντάς τη από το να μετατραπεί σε λίπος.

Δοκιμάστε τοTonalin® CLA της Solgar. Είναι μία μοναδική φόρμουλα CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ). Παράγεται από φυσικό έλαιο σπόρων καρθαμέλαιου και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του αποθηκευμένου υποδόριου λίπους, στον έλεγχο του βάρους, στη γράμμωση των μυών και στη καταπολέμηση της παχυσαρκίας, ενώ δρα θετικά στη διατήρηση του μυϊκού ιστού.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα και χιλιάδες ακόμα top προϊόντα υγείας και ομορφιάς, μπορείτε να τα βρείτε σε απίστευτα μειωμένες τιμές στο www.boxpharmacy.gr

To boxpharmacy αποτελεί σημείο αναφοράς στις διαδικτυακές αγορές, και ξεχωρίζει τόσο για το εύχρηστο περιβάλλον, όσο και για την άρτια και ταχύτατη εξυπηρέτηση! Με ένα κλικ έρχονται στην πόρτα σας τα πιο όμορφα boxes, γεμάτα υπέροχα προϊόντα, δώρα, εκπλήξεις και όλα αυτά σε τιμές που δε θα πιστεύετε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.