ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H νέα αντιηλιακή κρέμα από την Beatific


29 Απριλίου 2015

02.about_beatific.jpg

Η Beatific πιστή στη φιλοσοφία ανάπτυξης προϊόντων αιχμής που καταπολεμούν τη γήρανση στην πηγή της και χαρίζουν λάμψη, δημιούργησε την αντιηλιακή κρέμα προσώπου Sun Guard SPF30 βασισμένη στην ιατρική καθοδήγηση και επίβλεψη των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία.

Beatific sunscreen bottle

Τώρα λοιπόν που η ανάγκη για αντιηλιακή προστασία είναι πιο επιτακτική, η νέα κρέμα προσώπου Sun Guard SPF30 της Beatific είναι ιδανική. Έχοντας ως βάση το σύγχρονο τρόπο ζωής και την ανάγκη για καθημερινή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία η Beatific δημιούργησε μία κρέμα που αντιμετωπίζει τις βλαβερές ακτινοβολίες αλλά κα την φυσιολογική γήρανση. Με βελούδινη υφή κι εμπλουτισμένη με δύο καινοτομικά συμπλέγματα συστατικών προσφέρει ευρεία άμυνα 3πλης προστασίας:

  • φωτό-γήρανση,
  • θερμική γήρανση
  • χρόνο-γήρανση

Έτσι η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη, λαμπερή και υγιής ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

Τα νέα από την Beatific όμως δεν σταματούν εδώ. Το Blissfully Fresh body mist κλείνει μέσα του το αγαπημένο και σαγηνευτικό άρωμα της Beatific και μας μεταφέρει μεταφερόμαστε σε ένα ονειρικό ταξίδι αισθήσεων που ισορροπεί γοητευτικά ανάμεσα σε νότες από ζουμερό βερίκοκο, φρέσκα πέταλα γιασεμιού, γλυκό περγαμόντο και σπάνιο μιγκέ.

Beatific body mist

Πρόκειται για ένα φρουτώδες άρωμα με νότες λουλουδιών που χαρίζει την αίσθηση της μεταξένιας απαλότητας ενός ζεστού χαδιού και αγκαλιάζει το σώμα με μία ακαταμάχητη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Δοκιμάστε το!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.