ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το makeup του μέλλοντος δια χειρός YSL Beauté


23 Ιουνίου 2015

YSL1.jpg

Όσο πλήρως εξοπλισμένο κι αν είναι το συρτάρι με τα καλλυντικά σας, σίγουρα έρχεται η ώρα που δεν είστε ποτέ σίγουρες πώς να χρησιμοποιήσετε την τελευταία σας θαυματουργή αγορά. Κι όταν το φοράτε αναρωτιέστε τι έκανε η κοπέλα στον πάγκο του brand που έκανε τα μάτια σας να λάμπουν ή τα χείλη σας να σαρκώδη.

Εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί πολλές φορές. Και κάθε φορά σκέφτομαι να γράψω τα βήματα για να χρησιμοποιήσω σωστά τα καλλυντικά μου προϊόντα. Η YSL Beauté όμως είχε μία καλύτερη ιδέα, βρίσκοντας την καλύτερη εφαρμογή της τεχνολογίας στην ομορφιά. Τα απίθανα και πολυσυζητημένα "Google Glass" λοιπόν χρησιμοποίησαν οι makeup artists του YSL και κατέγραψαν step by step τα βήματα για ένα άψογο make up.

Ήμουν κι εγώ μία από τις τυχερές που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εμπειρία και να έχω πάντα μαζί μου την έμπειρη makeup artist του YSL και φυσικά τις πολύτιμες οδηγίες της. Ζήτησα λοιπόν να καταγράψει τα βήματα για μία φυσική βάση με ένταση στα χείλη και το ιδού το αποτέλεσμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.