ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Οι καλύτερες προσφορές κάθε μήνα από το ofarmakopoiosmou.gr!


16 Ιουλίου 2015

landing_ofarmakopoiosmou_summerpacks1.jpg

Θέλεις καλοκαιρινά πακέτα προσφορών για τις διακοπές σου; Βρες τα όλα στον ofarmakopoiosmou.gr! Τα “Summer Smart Pack” έχουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις κάθε μήνα σε επιλεγμένα καλοκαιρινά προϊόντα. Οι εποχές επιζητούν έξυπνες επιλογές και το καλοκαίρι, αντηλιακή και αντικουνουπική προστασία, επομένως με το “Summer Smart Pack” μπορείτε να ωφεληθείτε πολλαπλά!

Οι προτάσεις του φαρμακοποιού σας ανανεώνονται συνεχώς, μεγαλώνοντας καθημερινά την γκάμα των επιλογών σας. Η ευκολία περιήγησης είναι χαρακτηριστική, καθώς έχουν δημιουργηθεί τρεις κύριες κατηγορίες που καλύπτουν τις καλοκαιρινές ανάγκες.

Πακέτα έως 50 ευρώ

H καλύτερη επιλογή για την οικογένεια ή ακόμα και για δώρο. Κορυφαία brands συνδυάζονται από την έμπειρη ομάδα του ofarmakopoiosmou.gr και το αποτέλεσμα δικαιώνει. Μπορείτε να βρείτε προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας είτε για τις εξορμήσεις στην παραλία είτε για την μείωση του βάρους. Επιπλέον μπορείτε να βρείτε επιλογές που αφορούν αποκλειστικά την περιποίηση του σώματος ή του προσώπου, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

1  

Πακέτα αντηλιακών

Η έξυπνη επιλογή για το καλοκαίρι. Χρειάζεστε το καλύτερο αντηλιακό για ξέγνοιαστες επισκέψεις στις παραλίες και σήμερα μπορείτε να το συνδυάσετε είτε με μια αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι με ένα γαλάκτωμα σώματος. Επειδή όμως, οι επιθυμίες είναι πολλές και οι απαιτήσεις ακόμα περισσότερες, ofarmakopoiosmou.gr δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς πολλές επιλογές με γνώμονα τον συμφέρον σας.

2

Ανακαλύψτε τα καλοκαιρινά πακέτα προσφοράς με ονόματα από νησιά!

1200x6282_ophar_PAROS  

Αντικουνουπικά πακέτα

Τελευταία κατηγορία των “Summer Smart Pack” είναι τα πακέτα αντικουνουπικών. Προσφέρονται πληθώρα επιλογών για να αποκτήσετε αυτό που σας ταιριάζει. Μπορείτε να βρείτε αμμωνία με εκχύλισμα από χαμομήλι 1+1 μόνο 2,5€ ή γαλάκτωμα KORRES μύρτιλο και σιτρονέλα μόνο από 7,95€ τα 2 τεμάχια για ένα καλοκαίρι χωρίς ενοχλητικά τσιμπήματα! Συμφέρουσες επιλογές για όλη την οικογένεια μόνο από το αγαπημένο ηλεκτρονικό φαρμακείο!

3

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.