ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Pharmacylab.gr: Ένας υπέροχος κόσμος προσφορών!


20 Ιουλίου 2015

18.png

Τα μεγαλύτερα Brands καλύπτουν τις αποκλειστικές σου ανάγκες για μια ομορφότερη και πιο γλυκιά καθημερινότητα. Το Pharmacylab είναι εδώ μόνο για σένα, προσφέροντας σου εκπληκτικές προσφορές. Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής έχει δημιουργηθεί ξεχωριστή κατηγορία «πακέτα προσφορών» δίνοντας σου την δυνατότητα να αποκτήσεις όσα πραγματικά θέλεις.

Το Pharmacylab όμως δεν προσφέρει τυχαίες εκπτώσεις. Γνωρίζει τις ανάγκες σου και επιλέγει για εσένα τα τοπ προϊόντα μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις τιμές! Πάμε όμως να δούμε τα επιλεγμένα προϊόντα…

FREZYDERM SUNSCREEN VELVET COLOR

Η έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου με την μοναδική καλλυντική συμπεριφορά προσφέρεται σήμερα με εκπληκτική έκπτωση 50%! Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Είναι ανθεκτική στο νερό για απόλυτη απόλαυση της παραλίας ενώ δεν έχει λιπαρή υφή.

Title

UNIBURN AFTER SUN

Η πρωτοποριακή φόρμουλα που συνδυάζει το καινοτόμο gel και το φυσικό γιαούρτι, τα οποία περιέχονται σε ξεχωριστά σωληνάρια και αναμειγνύονται τη στιγμή της εφαρμογής. Το Uniburn καταπραΰνει τον ερεθισμό, ανακουφίζει αποτελεσματικά από τον πόνο και το κάψιμο ενώ την ίδια στιγμή ενυδατώνει το δέρμα. Το gel υαλουρονικού οξέος εξασφαλίζει την ισορροπία της υγρασίας του δέρματος, επιταχύνοντας την φυσική διαδικασία αποκατάστασής του.

(18)

Πακέτο FREZYDERM 1+1 ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η προστασία που χρειάζεσαι για όλο το καλοκαίρι. Το πακέτο FREZYDERM αποτελείται από εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα και από ένα απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από τα τσιμπήματα καθώς και από τις επαφές με τις τσούχτρες. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Και τα δύο προϊόντα είναι παρασκευασμένα από φυτικά υλικά με σεβασμό στον άνθρωπο και την φύση.

Κατάλληλο και για ζώα (1)

SOMATOLINE COSMETIC ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΣΕ 7 ΝΥΧΤΕΣ

Επέλεξε το Somatoline Cosmetic για ορατά αποτελέσματα σε μόλις 7 νύκτες μέσω της ενισχυμένης σύνθεσης του. Ένα σύμπλεγμα φυσικών και ενεργών συστατικών προσφέρει λιπολυτική δράση, δράση κατά της επανεμφάνισης αλλά και αποσυμφορητική δράση. Όταν η αγωγή συνεχίζεται, η αδυνατιστική αποτελεσματικότητα του προϊόντος διπλασιάζεται μετά από ένα μήνα.

snowflake

Δες εδώ όλες τις λύσεις για αδυνάτισμα από την SOMATOLINE.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το Apaisyl – αντικουνουπική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα και το ενυδατικό gel για την αντιμετώπιση τσιμπημάτων - προσφέρονται σε προνομιακή τιμή από το Pharmacylab. Απόκτησε σήμερα το πακέτο που θα σου προσφέρει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Είναι κατάλληλο για παιδιά, εγκύους, γυναίκες σε γαλουχία ακόμα και για τα ζώα.

Δες εδώ όλη την σειρά Apaisyl.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.