ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

PremiumPharmacy.gr: Διαγωνισμός με δώρο δωροεπιταγή 200€!


15 Σεπτεμβρίου 2015

free-shipping.jpg

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο PremiumPharmacy.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό προσφέροντας σε έναν τυχερό μια δωροεπιταγή αξίας 200€ για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα! Σήμερα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα!

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η δωροεπιταγή αξίας 200€ είναι τρία βήματα μακριά σου! 1) Κάνε Like στη σελίδα του premiumpharmacy.gr στο Facebook. 2) Κοινοποίησε το post του διαγωνισμού. 3) Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο – email) Kαι ποιος ξέρει; Ίσως εσύ κερδίσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν όλα όσα χρειάζεσαι! Για να δεις τους όρους διαγωνισμού πάτησε εδώ.

free-shipping

Αν δεν πάλι θέλεις να απολαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά, τότε τo PremiumPharmacy.gr έχει την λύση. Για όλο τον Σεπτέμβριο μπορείς να παραγγείλεις από προϊόντα βρεφικής φροντίδας έως προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, χωρίς απολύτως καμία χρέωση μεταφορικών. Οι επιλογές πολλές και η ποικιλία ακόμα μεγαλύτερη. Με επιλογές που απευθύνονται στην εποχή, θα βρεις σίγουρα αυτό που πραγματικά θέλεις.

Για όλα τα νέα και τις εκπληκτικές προσφορές πάτησε εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.