ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Κλήρωση Pharmasofia.gr με Δωροεπιταγή 200€!


29 Σεπτεμβρίου 2015

135.jpg

To Pharmasofia.gr ανανέωσε το ηλεκτρονικό του κατάστημα! Νέος μοναδικός σχεδιασμός ακόμα πιο φιλικός προς τον χρήστη, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας! Φυσικά, γιορτάζουμε το νέο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο με ένα μεγάλο διαγωνισμό!

1 Τρία απλά βήματα και μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής/α που θα ‎κερδίσει προϊόντα συνολικής αξίας 200€!‎

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση κάντε κλικ εδώ!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μπείτε στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και: ‎

‎1) Κάντε Like στη σελίδα του pharmasofia.gr στο Facebook.‎ ‎ 2) Κάντε Share το post του διαγωνισμού. ‎3) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( ονομ/νο, email)

2

Επισκεφτείτε το κορυφαίο online φαρμακείο pharmasofia.gr και βρείτε τεράστια ποικιλία και μοναδικές τιμές ‎ ‎σε ‎όλα ‎τα ‎μεγάλα Brands! ‎Μοναδικά πακέτα 1+1, προτάσεις δώρων και καθημερινές προτάσεις «Σοφίας» είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που σας περιμένουν! Επίσης, μπορείτε να βρείτε νέες παραλαβές με έκπτωση έως -50%. Φυσικά, για αγορές άνω των 35€ τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν! Επισκεφτείτε τώρα το ηλεκτρονικό φαρμακείο μας και κάντε την πρώτη σας αγορά και επωφεληθείτε με έκπτωση -3€!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.