ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Δώστε τέλος στα φθαρμένα μαλλιά με το Νέο Elvive


15 Οκτωβρίου 2015

12141780_10153232774433481_559907172007653862_n1.jpg

Φαντάζεστε να είχατε τη δυνατότητα να επανορθώσετε τα φθαρμένα μαλλιά σας εύκολα και αποτελεσματικά; Και τι εννοούμε φθαρμένα μαλλιά; Ο ήλιος, ο αέρας, η ρύπανση, το styling είναι παράγοντες που φθείρουν καθημερινά την τρίχα. Οι συνθήκες που τα εκθέτουμε καθημερινά κάνουν τα μαλλιά ξηρά, θαμπά, εύθραυστα και δυσκολοχτένιστα... Η L’Oréal Paris, έχει τη λύση και παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά Elvive Ολική Αναδόμηση 5, ικανή να παρέχει καθημερινή, σε βάθος επανόρθωση, στα φθαρμένα μαλλιά.

ELVIVE ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ 5

Το βασικό συστατικό της νέας ενισχυμένης σειράς Elvive Ολική Αναδόμηση 5 είναι το Cicamide. Χάρη σε αυτό αναδομεί την τρίχα εισχωρώντας στις ρωγμές που εμφανίζονται στις τρίχες των ταλαιπωρημένων μαλλιών, αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά και υγιή!

Οι συνεχείς εφαρμογές των προϊόντων της σειράς αναδομούν τα μαλλιά σε βάθος. Οι 15 πρώτες εφαρμογές είναι αρκετές  για να φέρουν τα μαλλιά στην αρχική τους κατάσταση.

Highlight product: H  Cica-cream, μία μοναδική κρέμα κατά του σπασίματος και τη ψαλίδας θα σας ενθουσιάσει. Τώρα θα μπορείτε να έχετε και την κρέμα για τα μαλλιά σας, πάντα μαζί σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.