ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ένα δίδυμο που εξαφανίζει τις ρυτίδες από την Beatific


21 Οκτωβρίου 2015

17-the-wonder-pair.jpg

Ρυτίδες! Αργά ή γρήγορα ερχόμαστε όλες αντιμέτωπες με αυτές. Κι αν φιλοσοφικά οι ρυτίδες συνδέονται με την ωριμότητα και τη σοφία, ουσιαστικά εμείς βλέπουμε στον καθρέφτη μας ότι μεγαλώνουμε. Κι ας μην ξεχνάμε και τις λεπτές γραμμές. Αυτές μπορεί να εμφανιστούν πριν την ώρα τους, λόγω εκφράσεων και σίγουρα καμία δεν είναι χαρούμενη με αυτό. Υπάρχει όμως η λύση για να τις εξαφανίσουμε;

17-the-wonder-pair

Σίγουρα το πρόβλημα των ρυτίδων δεν λύνεται ως δια μαγείας! Τα ευχάριστα νέα έρχονται από την Beatific και από ένα δίδυμο προϊόντων που αλληλεπιδρούν και δίνουν τέλος στο βασικό σημάδι γήρανσης του προσώπου, τις ρυτίδες.  ΤοThe Wonder Pair είναι ένας συνδυασμός (Illumilift face cream & Miracle Wrinkle Corrector serum) που “σβήνει” τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές αντιμετωπίζοντας τις ολοκληρωτικά και ολιστικά!

Ας δούμε όμως πως δρουν το καθένα ξεχωριστά:

Illumilift face cream: Η κρέμα σμίλευσης του προσώπου έχει έρθει για να αντικαταστήσει αποτελεσματικά την ένεση της Βοτουλινικής Τοξίνης, προσφέροντας τα ίδια αποτελέσματα. Τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ενέσεις με μόνο μία κρέμα.

Illumilift-tube

Miracle Wrinkle Corrector serum: Το μαγικό προϊόν είναι το serum. Πρόκειται για έναν διογκωτικό ορό που γεμίζει τις ρυτίδες και μειώνει το βάθος τους. Δρα αποτελεσματικά και στις λεπτές γραμμές τις προσφέροντας έτσι ένα νεανικό πρόσωπο με σφριγηλή όψη.

Miracle-wrinkle-corrector-tube

Δεν χρειάζεται λοιπόν να καταφύγουμε σε επεμβατικές μεθόδους για να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα και την νεανική όψη της επιδερμίδας. Η Beatific δίνει τη δυνατότητα στις απαιτητικές γυναίκες να αποκτήσουν μία καλοσμιλεμένη επιδερμίδα, χωρίς ρυτίδες και λεπτές γραμμές με δύο μόνο προϊόντα.

Tip: Ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες της καθεμίας, το Illumilift face cream και το Miracle Wrinkle Corrector serum μπορούν να χρησιμοποιηθούν το καθένα ξεχωριστά. φράση. Ανακαλύψτε τα στο καινούριο Beatific spot στο Attica @ Golden Hall καθώς και στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.